ismail Üye Baranbaris' Alıntı: evet buglar var ama kullanima cok engel degil Genişletmek için tıkla ... wifi yerini başka sekmede açması gıcık etti beni başka sorunum yok öyle
Baranbaris' Alıntı: evet buglar var ama kullanima cok engel degil Genişletmek için tıkla ... wifi yerini başka sekmede açması gıcık etti beni başka sorunum yok öyle
Baranbaris Üye -Börteçine-' Alıntı: wifi yerini başka sekmede açması gıcık etti beni başka sorunum yok öyle Genişletmek için tıkla ... Benimde masaüstü bilgisayarda kilit bölümünde batarya yok uyarısı veriyor
-Börteçine-' Alıntı: wifi yerini başka sekmede açması gıcık etti beni başka sorunum yok öyle Genişletmek için tıkla ... Benimde masaüstü bilgisayarda kilit bölümünde batarya yok uyarısı veriyor
ismail Üye Baranbaris' Alıntı: Benimde masaüstü bilgisayarda kilit bölümünde batarya yok uyarısı veriyor Genişletmek için tıkla ... haha iyimiş o da Nextman' Alıntı: Liste düzenlendi günceldir. Genişletmek için tıkla ... ikinci kez oy veremiyoruz ki abi
Baranbaris' Alıntı: Benimde masaüstü bilgisayarda kilit bölümünde batarya yok uyarısı veriyor Genişletmek için tıkla ... haha iyimiş o da Nextman' Alıntı: Liste düzenlendi günceldir. Genişletmek için tıkla ... ikinci kez oy veremiyoruz ki abi
y1s2f3d4 Üye bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi yazılım windows7 dir bence katılan var mı bilmiyor ama
Jelly Beanci Üye y1s2f3d4' Alıntı: bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi yazılım windows7 dir bence katılan var mı bilmiyor ama Genişletmek için tıkla ... Bence de fakat 8.1 7 ile aynı sayılır ve daha güncel yanılmıyorsam directx 11.2 sadece win 8 var
y1s2f3d4' Alıntı: bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi yazılım windows7 dir bence katılan var mı bilmiyor ama Genişletmek için tıkla ... Bence de fakat 8.1 7 ile aynı sayılır ve daha güncel yanılmıyorsam directx 11.2 sadece win 8 var
Luck Star Üye win 8.1 en iyisi . Kopyalama hızı ve bilgisayar açılış hızı ile farkını ortaya koyuyor...
MAERKEK Admin Nedved' Alıntı: Windows XP Genişletmek için tıkla ... Aynen çok manyak işletim sistemi 256 mb ramda bile çalışıyor sıkıntısız
Nedved' Alıntı: Windows XP Genişletmek için tıkla ... Aynen çok manyak işletim sistemi 256 mb ramda bile çalışıyor sıkıntısız
cihanata_1 Üye sizlerde konuya mesajınızı yazıp ankete oyunuzu kullanarak tercihinizi belirtebilir ve konuyu devam ettirebilirsiniz,ben Windows 10 pro 64 bit kullanıyorum...
sizlerde konuya mesajınızı yazıp ankete oyunuzu kullanarak tercihinizi belirtebilir ve konuyu devam ettirebilirsiniz,ben Windows 10 pro 64 bit kullanıyorum...