gericikoyluyobaz Üye 8.1 pro... wın7 kullanıyodum 8.1 e gecerken tereddut etmıstım... ıyıkı gecmısım dıyorum... yok boyle bır hız
8.1 pro... wın7 kullanıyodum 8.1 e gecerken tereddut etmıstım... ıyıkı gecmısım dıyorum... yok boyle bır hız
Enpatsu Shakugan Üye yunus_121' Alıntı: yaw bu sistemin ayırdıgı 100mb lik diski nasıl siliyoz ? Genişletmek için tıkla ... silemessin o windowsun bir parçası yani olmassa olmaz
yunus_121' Alıntı: yaw bu sistemin ayırdıgı 100mb lik diski nasıl siliyoz ? Genişletmek için tıkla ... silemessin o windowsun bir parçası yani olmassa olmaz
semihguney Üye win8.1 e geçtim metro arayuzunun emekleme çağı bu , bi kaç dandik programdan başka bişi yok. Ilk başta hızlıydi yine windows klasiği olarak yavaşladı.
win8.1 e geçtim metro arayuzunun emekleme çağı bu , bi kaç dandik programdan başka bişi yok. Ilk başta hızlıydi yine windows klasiği olarak yavaşladı.
yunus_121 Üye The Nightmare' Alıntı: silemessin o windowsun bir parçası yani olmassa olmaz Genişletmek için tıkla ... Gizleyebiliyormuyuz peki
The Nightmare' Alıntı: silemessin o windowsun bir parçası yani olmassa olmaz Genişletmek için tıkla ... Gizleyebiliyormuyuz peki
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap 8.1 yok mu SEMİH52' Alıntı: win8.1 e geçtim metro arayuzunun emekleme çağı bu , bi kaç dandik programdan başka bişi yok. Ilk başta hızlıydi yine windows klasiği olarak yavaşladı. Genişletmek için tıkla ... Güncellemeyi yaptın mı peki çünkü ben yaptıktan sonra baya iyileşti boşta ram kullunımı %15 falan baya iyi kullanıyo ram ve cpu yu son güncellemeyi yap acaip fark ediyor
8.1 yok mu SEMİH52' Alıntı: win8.1 e geçtim metro arayuzunun emekleme çağı bu , bi kaç dandik programdan başka bişi yok. Ilk başta hızlıydi yine windows klasiği olarak yavaşladı. Genişletmek için tıkla ... Güncellemeyi yaptın mı peki çünkü ben yaptıktan sonra baya iyileşti boşta ram kullunımı %15 falan baya iyi kullanıyo ram ve cpu yu son güncellemeyi yap acaip fark ediyor
Enpatsu Shakugan Üye yunus_121' Alıntı: Gizleyebiliyormuyuz peki Genişletmek için tıkla ... Bende gizli nasıl yapılıyo bılmıyom
yunus_121' Alıntı: Gizleyebiliyormuyuz peki Genişletmek için tıkla ... Bende gizli nasıl yapılıyo bılmıyom