maxicep a.ş olsaydı üsttekinin görevi ne olurdu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaza

Üye
seli abla abla diyorum çünkü herhalde yaş farkı var saygıdan yani
abla müdürler tarz olarak hep aynıdır ve hep havalıdır herşeyi yapabileceğini sanan mahlukatlardır

muhasebeci

CoDeYs

Üye
insan hakları falan agzı iyi laf yapıyor galiba

Konu Sahibi

park görevlisi

--------------- Ekleme ---------------

seli abla abla diyorum çünkü herhalde yaş farkı var saygıdan yani
abla müdürler tarz olarak hep aynıdır ve hep havalıdır herşeyi yapabileceğini sanan mahlukatlardır

muhasebeci
yaş 27 ve muhasebe okudum
allahıma şükür tasarımcıyım

buketcik

Üye
herkes görevini biliyor.mesela ben kendi yerimizde 8 yıldır çalışıyorum.fakat çocukluğum hep burada geçti.kendimi bilmeye başladığımda bir görev üslendim ve halen o göevi devam ettiriyorum.
demek istediğim şartlar neyi gösterirse göztersin kişiler aynı kalmalı diye düşünüyorum.haksızmıyım

CoDeYs

Üye
konu eglence konusu (nasihat mı ögütmü ) bu tür cümle,kelimelerine gerek yok konuya aykırı

Konu Sahibi
Maxicep a.ş olsa diye açmışım konuyu tatlım....
Ehe seni personel sorumlusu yaptım codeys

buketcik

Üye
beni bilen çok iyi bilir ne dedin o cümlenle madem nasihat degilse
bak güzel kardeşim madem bu konu nasihat konusu değil.ozaman tartışma konusuda değil.beni eleştireceğine başka şeylerle meşgul olmanı öneririm kardeşim

Konu Sahibi
emekli olcan codeys
yaş 32 yazdın diye söyledim yanlış anlama

CoDeYs

Üye
bak güzel kardeşim madem bu konu nasihat konusu değil.ozaman tartışma konusuda değil.beni eleştireceğine başka şeylerle meşgul olmanı öneririm kardeşim
tartişma konusu olamaması için konu dışı cümle , kelime kullanmamalsın o önerini kendin uygula geldigin tüm konularda tartişma çıkıyor neden se

buketcik

Üye
merak ediyosan merakını gideririm seninkide 90 olmalı çok basit cümleler kuruyosun akıl dışı

KOMİKSİN İŞTE.
birdaha benimle ilgili bişeyler yazma.merak etme konularından uzakdururum.devam edersen şikayetederim bilgin olsun küçük kardeşim

Konu Sahibi
saçmalamayın ya.. codeys kız yeni üye ya bir anlık dalgınlıkla anlamamıştır ablam lütfen...
oyuna devam edin lütfen

ben ikinizdende büyüğüm (hem üyelik tarihi hem yaş 27) lütfen kavgayı bırakın

CoDeYs

Üye
KOMİKSİN İŞTE.
birdaha benimle ilgili bişeyler yazma.merak etme konularından uzakdururum.devam edersen şikayetederim bilgin olsun küçük kardeşim
kardeşin falan degilim bunu bil .şikayet mi etcen dur ben edeyim yorulma .yok konulardan uzak durma ama konu dışı yazma maksat tartişma çıkmasın

tmm cevap yazmıyom bundan sonra saygılar ...

buketcik

Üye
nasıl yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...