UpOneTR Üye eğer sivas handikap yaparsa güzel para ggelcek bi ona kaldım :/liverpola handikap verdim 2-1 yendi :/
eğer sivas handikap yaparsa güzel para ggelcek bi ona kaldım :/liverpola handikap verdim 2-1 yendi :/
greenmile Üye Sistemden geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dün gelen parayı katladık
Sistemden geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dün gelen parayı katladık
UpOneTR Üye greenmile' Alıntı: Sistemden geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dün gelen parayı katladık Genişletmek için tıkla ... Bende bi sivasa kaldım handikap yapar mı o.O
greenmile' Alıntı: Sistemden geldi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Dün gelen parayı katladık Genişletmek için tıkla ... Bende bi sivasa kaldım handikap yapar mı o.O
UpOneTR Üye DiaBLoS' Alıntı: Çok büyük şans vallahi. Genişletmek için tıkla ... Abi şuan beni görmen lazım :-D acayip mutluyum telefonu attim kenara bildirim geldi takmadim yavasca actim gol geldi bi sevinc bi sevinc
DiaBLoS' Alıntı: Çok büyük şans vallahi. Genişletmek için tıkla ... Abi şuan beni görmen lazım :-D acayip mutluyum telefonu attim kenara bildirim geldi takmadim yavasca actim gol geldi bi sevinc bi sevinc
UpOneTR Üye DiaBLoS' Alıntı: Çok sevindim kardeşim. Bu hafta çok kötü bir iddaa geçirdim şahsen. Genişletmek için tıkla ... Yarına sistem kupon çıkmaz dimi
DiaBLoS' Alıntı: Çok sevindim kardeşim. Bu hafta çok kötü bir iddaa geçirdim şahsen. Genişletmek için tıkla ... Yarına sistem kupon çıkmaz dimi
UpOneTR Üye greenmile' Alıntı: Tebrik ederim kardeşim ne kadar geliyor şimdi? Genişletmek için tıkla ... 2 ye 117
greenmile' Alıntı: Tebrik ederim kardeşim ne kadar geliyor şimdi? Genişletmek için tıkla ... 2 ye 117
UpOneTR Üye greenmile' Alıntı: Helal Genişletmek için tıkla ... Tutturda gördüm kupobu kafama yatti oynadim iyi ki oynamisim
greenmile' Alıntı: Helal Genişletmek için tıkla ... Tutturda gördüm kupobu kafama yatti oynadim iyi ki oynamisim
UpOneTR Üye DiaBLoS' Alıntı: 2 yi 117 mi? Helal olsun... Hangi maclardi peki? Genişletmek için tıkla ...