DiaBLoS Admin Gençlerbirliğini dayıoğlu tavsiye etmişti aslında. Oda gümledi... Bugüne kaliteli bir kupon yapmamız lazım...
Gençlerbirliğini dayıoğlu tavsiye etmişti aslında. Oda gümledi... Bugüne kaliteli bir kupon yapmamız lazım...
greenmile Üye avast' Alıntı: Green hocam senin kuponlara hem oynayinca. Yatıyor Genişletmek için tıkla ... Hem kendimi hem başkalarını yatırmamak için paylaşmıyorum bu yüzden DiaBLoS' Alıntı: Gençlerbirliğini dayıoğlu tavsiye etmişti aslında. Oda gümledi... Bugüne kaliteli bir kupon yapmamız lazım... Genişletmek için tıkla ... Sen tereyağından kıl çeker gibi bulursun iyi maçlar
avast' Alıntı: Green hocam senin kuponlara hem oynayinca. Yatıyor Genişletmek için tıkla ... Hem kendimi hem başkalarını yatırmamak için paylaşmıyorum bu yüzden DiaBLoS' Alıntı: Gençlerbirliğini dayıoğlu tavsiye etmişti aslında. Oda gümledi... Bugüne kaliteli bir kupon yapmamız lazım... Genişletmek için tıkla ... Sen tereyağından kıl çeker gibi bulursun iyi maçlar
UpOneTR Üye DiaBLoS' Alıntı: Yarın kuponumu paylasmasam kesinlikle tutar. İsterseniz deneyelim. Genişletmek için tıkla ... Bize ayrıkendine ayrı kupon yap abim :-D Bana bi süpriz 3-5 banko da olur gönlünden ne koparsa
DiaBLoS' Alıntı: Yarın kuponumu paylasmasam kesinlikle tutar. İsterseniz deneyelim. Genişletmek için tıkla ... Bize ayrıkendine ayrı kupon yap abim :-D Bana bi süpriz 3-5 banko da olur gönlünden ne koparsa
UpOneTR Üye DiaBLoS' Alıntı: M.city 3.5 üst Sivasspor 1 Luzern 1 Genişletmek için tıkla ... Abi sivas handikap yaparmı bi kuponda yanlıs oynamisim
DiaBLoS' Alıntı: M.city 3.5 üst Sivasspor 1 Luzern 1 Genişletmek için tıkla ... Abi sivas handikap yaparmı bi kuponda yanlıs oynamisim
UpOneTR Üye DiaBLoS' Alıntı: Bu kupona celtic handikap 1 yazabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... oynadım
UpOneTR Üye greenmile' Alıntı: Sunderland 1 Krasnodar 1 Viktoria plzen 1 Panatihanakos üst Genişletmek için tıkla ... 5 lira atılır mı :/
greenmile' Alıntı: Sunderland 1 Krasnodar 1 Viktoria plzen 1 Panatihanakos üst Genişletmek için tıkla ... 5 lira atılır mı :/
greenmile Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: 5 lira atılır mı :/ Genişletmek için tıkla ... Bence gelme olasılığı var