SHS Üye Sabah sıcak, akşam serin bura izmir aga hava çok güzel tam okula gitmelik, o kadar güzelki dizime kadar olan sulara girdim çıktım, şemsiyem artık şemsiye değil, çıkmadan şekil verdiğim saçlarım artık şekilli değil ve bir markete sığındım 10 kişi ile birlikte
Sabah sıcak, akşam serin bura izmir aga hava çok güzel tam okula gitmelik, o kadar güzelki dizime kadar olan sulara girdim çıktım, şemsiyem artık şemsiye değil, çıkmadan şekil verdiğim saçlarım artık şekilli değil ve bir markete sığındım 10 kişi ile birlikte
Ccihat67 Üye Balkonlardan gelen soğuk havayla anladım ki kapıyı açık unutmuşum Bugün Kdz.Ereğli'de hava soğuk inşallah yağmur yağıcak
Balkonlardan gelen soğuk havayla anladım ki kapıyı açık unutmuşum Bugün Kdz.Ereğli'de hava soğuk inşallah yağmur yağıcak
BrainHacker Üye Trabzonda hava biraz açık . 12 derece. Bu hava kosullarindaki (normal bir insanin genel) psikoloji durumu hüzünlü
Trabzonda hava biraz açık . 12 derece. Bu hava kosullarindaki (normal bir insanin genel) psikoloji durumu hüzünlü
Nextman Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: Tekirdağ biraz soğuk la sıkı giyinin Genişletmek için tıkla ... Alakası yok neresi soğuk
anılbaran' Alıntı: Tekirdağ biraz soğuk la sıkı giyinin Genişletmek için tıkla ... Alakası yok neresi soğuk