PixelWolf Üye izmir sabah garipti şimdi güneşli bulutlu gibi birşey güneş var ama bulut da var gibi güneş gitmiyo gözümün önünden
izmir sabah garipti şimdi güneşli bulutlu gibi birşey güneş var ama bulut da var gibi güneş gitmiyo gözümün önünden
Placebo- Üye Gaziantep - Yedi tepe civarı, tabiri caiz ise k***mız donuyor.. (Abi biri şu kaloriferi yaksın ya.)
doctorrr Üye Alanyada dün fırtına koptu şimdi pastırma yazı yaşıyoruz turistler hoppa cuppa havuza giriyorlar bense açtım camımı ayaklarımı masamın üstüne koydum enseme vuran serinlikle beraber kahvemi yudumluyorum
Alanyada dün fırtına koptu şimdi pastırma yazı yaşıyoruz turistler hoppa cuppa havuza giriyorlar bense açtım camımı ayaklarımı masamın üstüne koydum enseme vuran serinlikle beraber kahvemi yudumluyorum
PixelWolf Üye izmir süper güneşli bir hava var kuşlar falan var sıcaklık sabah soğuk öğlen sıcak akşam soğuk şeklinde gidiyor
izmir süper güneşli bir hava var kuşlar falan var sıcaklık sabah soğuk öğlen sıcak akşam soğuk şeklinde gidiyor