ibrother Üye urfa'da sıcaklar aldı başını gidiyor. Allah korusun yazın yerden volkanik lav resmen fışkırıyor. Aman yazın kimse gelmesin kışın miami gibi
urfa'da sıcaklar aldı başını gidiyor. Allah korusun yazın yerden volkanik lav resmen fışkırıyor. Aman yazın kimse gelmesin kışın miami gibi
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Bu sabah mont ile staja gittim. Akşam dönerken kısa kol ile eve geldim.
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Yaklaşık yarım saattir ceviz büyüklüğünde dolu yağıyor.Şiddetli sağanak da var. ---------- Eklendi @ 17:13:50 ---------- Yazıldı @ 17:11:00 ---------- Korkmaya başladım.Biraz daha korkarsam açık adres vericem gelin beni kurtarın diye.
Yaklaşık yarım saattir ceviz büyüklüğünde dolu yağıyor.Şiddetli sağanak da var. ---------- Eklendi @ 17:13:50 ---------- Yazıldı @ 17:11:00 ---------- Korkmaya başladım.Biraz daha korkarsam açık adres vericem gelin beni kurtarın diye.
Metin MF Üye Sakarya'da dün çok acayip şekilde yağmur yağıyordu, bugün ise hava parçalı bulutlu ve 21 derece...
Metin MF Üye Sakarya'da güneş en tepede.26 derece hava var... ---------- Eklendi @ 12:12:44 ---------- Yazıldı @ 12:08:46 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sakarya'da güneş en tepede.26 derece hava var... ---------- Eklendi @ 12:12:44 ---------- Yazıldı @ 12:08:46 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız