Astrosman Üye Çok güzel bi hava vardı. Aynı yaz havası gibi güneşli. Şimdi ise bulut yok ve dışarıda dürbünle gözlem yapmayı düşünüyorum
Çok güzel bi hava vardı. Aynı yaz havası gibi güneşli. Şimdi ise bulut yok ve dışarıda dürbünle gözlem yapmayı düşünüyorum
mstf_l Üye yenipazar(aydın) gece yagmur yagmıs hava simdi iyi ----------Eklendi @ 09:29:23 ---------- Yazıldı @ 09:28:10 ---------- güneste cıkmıs hava bulutlu degil
yenipazar(aydın) gece yagmur yagmıs hava simdi iyi ----------Eklendi @ 09:29:23 ---------- Yazıldı @ 09:28:10 ---------- güneste cıkmıs hava bulutlu degil
FlaxLy Üye Ankara: kar yağışı başladı. Hayat felç. okullar olduğu zaman yağmaz. Okulum yok %100 Yarın tatil
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Eskişehir Karla karışık yağmur Genişletmek için tıkla ... Sulu Sepken denir ona Ankara felç...
tempestshine' Alıntı: Eskişehir Karla karışık yağmur Genişletmek için tıkla ... Sulu Sepken denir ona Ankara felç...
tempestshine Üye Eskişehir feci kar yağıyor.Her yer buz tutmuş.Az önce donmuş su borusuna vurdum.Su borusunun yarısı kırıldı.Sırılsıklam oldum
Eskişehir feci kar yağıyor.Her yer buz tutmuş.Az önce donmuş su borusuna vurdum.Su borusunun yarısı kırıldı.Sırılsıklam oldum
FlaxLy Üye tempestshine' Alıntı: Eskişehir feci kar yağıyor.Her yer buz tutmuş.Az önce donmuş su borusuna vurdum.Su borusunun yarısı kırıldı.Sırılsıklam oldum Genişletmek için tıkla ... Ay gülmekden karnım ağrıda ya Ankara kar durdu.Düşme ve kayma vakti
tempestshine' Alıntı: Eskişehir feci kar yağıyor.Her yer buz tutmuş.Az önce donmuş su borusuna vurdum.Su borusunun yarısı kırıldı.Sırılsıklam oldum Genişletmek için tıkla ... Ay gülmekden karnım ağrıda ya Ankara kar durdu.Düşme ve kayma vakti