minoo Üye Anıl Umut' Alıntı: Şu an memleketteyim (Bitlis) dehşet bir kar yağıyor.Arabayı çıkarayım dedim yemedi lastik yeri tutmuyor Sıcaklık 0 derece tam.ve ben çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... Mutlu musun? Burda da müthiç ayaz var. Tam kar havası. Ama kar falan yok 2 dk dışarıya çıktm, dondum kaçtm eve
Anıl Umut' Alıntı: Şu an memleketteyim (Bitlis) dehşet bir kar yağıyor.Arabayı çıkarayım dedim yemedi lastik yeri tutmuyor Sıcaklık 0 derece tam.ve ben çok mutluyum Genişletmek için tıkla ... Mutlu musun? Burda da müthiç ayaz var. Tam kar havası. Ama kar falan yok 2 dk dışarıya çıktm, dondum kaçtm eve
_SiyabeNd_ Üye Adana'da bu bu hafta içi bahar havası vardı bugüne kadar hava yine kapandı yavaştan yağmurlar başladı.
Adana'da bu bu hafta içi bahar havası vardı bugüne kadar hava yine kapandı yavaştan yağmurlar başladı.
bydexer Üye Hava çok bulutlu ve sisli,yerde 2-3 cm kadar kar var,ama karlar erime aşamasında,her yer sırılsıklam ve bataklık gibi,gayet üşütücü ve rüzgarsız bir hava hakim,bu gece don olma ihtimali %100'e yakın.
Hava çok bulutlu ve sisli,yerde 2-3 cm kadar kar var,ama karlar erime aşamasında,her yer sırılsıklam ve bataklık gibi,gayet üşütücü ve rüzgarsız bir hava hakim,bu gece don olma ihtimali %100'e yakın.
mstf_l Üye burdur cok soguk iki gündür yurttan cıkamıyom hastalıktan heralde gece epey bi soguk olacak