Denetim_Masası Üye İzmir - 25 Mart 2011 - Cuma 18°C Şu anda: Açık Rüzgar: Kuzey yönünde 23 km/s hızında Nem: 34%
.BlueTR Üye hava bu gün acayip bi sıcaktı ağaçlar daha yeni tomurcuklanmış çiçekte olsaydı keşke de 1 ay içinde meyve yaparlar deseydim.
hava bu gün acayip bi sıcaktı ağaçlar daha yeni tomurcuklanmış çiçekte olsaydı keşke de 1 ay içinde meyve yaparlar deseydim.
zaza Üye Şuan yağan yağmur 1 saat yağsın evime yetişemeden boğulurum lan ben evime nasıl gidicem --------------- Ekleme --------------- Şuan yağan yağmur 1 saat yağsın evime yetişemeden boğulurum lan ben evime nasıl gidicem
Şuan yağan yağmur 1 saat yağsın evime yetişemeden boğulurum lan ben evime nasıl gidicem --------------- Ekleme --------------- Şuan yağan yağmur 1 saat yağsın evime yetişemeden boğulurum lan ben evime nasıl gidicem
minoo Üye Bizim ön balkon temmuz ayını, arka balkon da şubat ayını yaşıyor gibi. Bilmiyorum hava nasıl. Ama güzele benziyor
Bizim ön balkon temmuz ayını, arka balkon da şubat ayını yaşıyor gibi. Bilmiyorum hava nasıl. Ama güzele benziyor