rznlbnt Üye ankara da güneş var ama hava çok soğuk.. --------------- Ekleme --------------- mrb arkadaşlar ben çin malı ipjone tel aldım fabrika ayarlarını sıfırladım ekranda elma resmi var ne yapmam gerek acil cevap istiyorum
ankara da güneş var ama hava çok soğuk.. --------------- Ekleme --------------- mrb arkadaşlar ben çin malı ipjone tel aldım fabrika ayarlarını sıfırladım ekranda elma resmi var ne yapmam gerek acil cevap istiyorum
Praetor Emekli Yönetici Son zamanlarda gördüğün en kötü hava... Tek kelimeyle berbat!.. Moral bozuyor yahu!!!
tragedie Emekli Yönetici Ya bugün Kocaelide Kar yagıcak dedi haberlerde bekledim ama yağmadı buz gibi bir hava var şuan gün içinde güneşliydi ama soguk kendini hissettirdi inş yarın kar yağar kardan adam yapıcaz
Ya bugün Kocaelide Kar yagıcak dedi haberlerde bekledim ama yağmadı buz gibi bir hava var şuan gün içinde güneşliydi ama soguk kendini hissettirdi inş yarın kar yağar kardan adam yapıcaz
tragedie Emekli Yönetici Şuan kocaelide kar yağışı var hava 1 derece çok sevindim uzun zaman sonra kar yağışını bekledim
haltie Üye -YARINIYOK-' Alıntı: karsız kış yaşıyoruz Genişletmek için tıkla ... bu kışın kar etmesi lazım hep zarar karsız bi kış
-YARINIYOK-' Alıntı: karsız kış yaşıyoruz Genişletmek için tıkla ... bu kışın kar etmesi lazım hep zarar karsız bi kış
Praetor Emekli Yönetici Buz, buz... Resmen buz!!! Sulu bir şeyler yağıyor hafifçe arada ama ne idüğü belirsiz. Kar desem değil, yağmur desem değil, dolu desem değil...
Buz, buz... Resmen buz!!! Sulu bir şeyler yağıyor hafifçe arada ama ne idüğü belirsiz. Kar desem değil, yağmur desem değil, dolu desem değil...
tragedie Emekli Yönetici Vay be o kadar yogun yagıyorki kar şuan uydu yayınları gitti akşam fb nin maçı var gelmesse ne yaparım
Vay be o kadar yogun yagıyorki kar şuan uydu yayınları gitti akşam fb nin maçı var gelmesse ne yaparım
tragedie Emekli Yönetici Dışarıda Çalışan pazarcılar ve diğer kişilere ALLAH kolaylık versin hava gerçektende bayağı soguk