tragedie Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: karstasın sanırım levent ne ara gittin hacı Genişletmek için tıkla ... Bende Bilmiyorum
h@lit' Alıntı: karstasın sanırım levent ne ara gittin hacı Genişletmek için tıkla ... Bende Bilmiyorum
Yasminozz Üye İntifada' Alıntı: Burda Şuan 1 buçuk Metreyi geçti Kar sabah uyandım kapıya Çıkmak için açılmadı Kapı bende Kapıyı Kırdım zor çıktım Dışarı bu sene Çok zor geçicek kış galiba Genişletmek için tıkla ... yumurta kırığıyla mı takılıyosun bu ara nedir...
İntifada' Alıntı: Burda Şuan 1 buçuk Metreyi geçti Kar sabah uyandım kapıya Çıkmak için açılmadı Kapı bende Kapıyı Kırdım zor çıktım Dışarı bu sene Çok zor geçicek kış galiba Genişletmek için tıkla ... yumurta kırığıyla mı takılıyosun bu ara nedir...
tragedie Emekli Yönetici h@lit' Alıntı: kartepeye yakın evde kim dedi oturun diye burjuvalık kolay değil adam kayak yapıyor Genişletmek için tıkla ... Burjuvalık Kim ben Kimim Şansımızı denedik kartepe Çıktı biraz daha Şansımı Zorlasam direk Afganistan Çıkardı yasminoz' Alıntı: yumurta kırığıyla mı takılıyosun bu ara nedir... Genişletmek için tıkla ... hemen Kulp tak Şurda espiri Yapıyoruz
h@lit' Alıntı: kartepeye yakın evde kim dedi oturun diye burjuvalık kolay değil adam kayak yapıyor Genişletmek için tıkla ... Burjuvalık Kim ben Kimim Şansımızı denedik kartepe Çıktı biraz daha Şansımı Zorlasam direk Afganistan Çıkardı yasminoz' Alıntı: yumurta kırığıyla mı takılıyosun bu ara nedir... Genişletmek için tıkla ... hemen Kulp tak Şurda espiri Yapıyoruz
Yasminozz Üye İntifada' Alıntı: Burjuvalık Kim ben Kimim Şansımızı denedik kartepe Çıktı biraz daha Şansımı Zorlasam direk Afganistan Çıkardı hemen Kulp tak Şurda espiri Yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... aşkolsun takılıyorum bende...
İntifada' Alıntı: Burjuvalık Kim ben Kimim Şansımızı denedik kartepe Çıktı biraz daha Şansımı Zorlasam direk Afganistan Çıkardı hemen Kulp tak Şurda espiri Yapıyoruz Genişletmek için tıkla ... aşkolsun takılıyorum bende...
tragedie Emekli Yönetici yasminoz' Alıntı: aşkolsun takılıyorum bende... Genişletmek için tıkla ... Tamam bende kızmayı geri Aldım o zaman
yasminoz' Alıntı: aşkolsun takılıyorum bende... Genişletmek için tıkla ... Tamam bende kızmayı geri Aldım o zaman
tragedie Emekli Yönetici burasıda buz gibi Şuan Sıcaklık -10 derece felan dışarıdada 1 metreden fazla Kar Var evde mahsur Kaldım
burasıda buz gibi Şuan Sıcaklık -10 derece felan dışarıdada 1 metreden fazla Kar Var evde mahsur Kaldım