Praetor Emekli Yönetici Gök resmen "düşecek" gibiydi... Hızlanıp-yavaşlayan bir yağmur var. Gece felaket bizi bekliyor... Metrekareye 160 kilogram yağmur düşecekmiş. Hayatım boyunca hatırlayacağım bir yaz (?) geçiriyorum...
Gök resmen "düşecek" gibiydi... Hızlanıp-yavaşlayan bir yağmur var. Gece felaket bizi bekliyor... Metrekareye 160 kilogram yağmur düşecekmiş. Hayatım boyunca hatırlayacağım bir yaz (?) geçiriyorum...
haltie Üye hava kapkara dersin sanki aralık ayı yağmur bekleniyor sel uyarısı verildi.bütün yazı dört gözle bekledik yaz geldi gidiyor göremedik
hava kapkara dersin sanki aralık ayı yağmur bekleniyor sel uyarısı verildi.bütün yazı dört gözle bekledik yaz geldi gidiyor göremedik
Εthnic Üye erzurum tarihinin en sicak gunlerini yasiyor.. 33 derece sicaklik vardi bugun.. kiyamet alametimidir nedir..???
erzurum tarihinin en sicak gunlerini yasiyor.. 33 derece sicaklik vardi bugun.. kiyamet alametimidir nedir..???
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Yaqmur yaqmur yaqmur tatil qüneşsiz qeciyo Genişletmek için tıkla ... yazııık ya acıdım valla aydında yağmur ne ara la 4 mevsim yaz burası
minoo' Alıntı: Yaqmur yaqmur yaqmur tatil qüneşsiz qeciyo Genişletmek için tıkla ... yazııık ya acıdım valla aydında yağmur ne ara la 4 mevsim yaz burası