huri$ Üye pis bi hava var boylee nemli rutubet sicakla soguk arasi bi$ey saçlarima fön çektim tavuk gibi daha dogrusu hindi gibi kabardi ordan anladim
pis bi hava var boylee nemli rutubet sicakla soguk arasi bi$ey saçlarima fön çektim tavuk gibi daha dogrusu hindi gibi kabardi ordan anladim
Tuba.Erva Üye huri$' Alıntı: pis bi hava var boylee nemli rutubet sicakla soguk arasi bi$ey saçlarima fön çektim tavuk gibi daha dogrusu hindi gibi kabardi ordan anladim Genişletmek için tıkla ... cok sıcak cok
huri$' Alıntı: pis bi hava var boylee nemli rutubet sicakla soguk arasi bi$ey saçlarima fön çektim tavuk gibi daha dogrusu hindi gibi kabardi ordan anladim Genişletmek için tıkla ... cok sıcak cok
Yağmur Üye Aziz™;2415364' Alıntı: yağmur yağdı yahu.. Genişletmek için tıkla ... ben gelmeden balıkesirin yağmur faslı biter inşallah... yoksa denize girilmiyor kayseri çok çok çok sıcak..........
Aziz™;2415364' Alıntı: yağmur yağdı yahu.. Genişletmek için tıkla ... ben gelmeden balıkesirin yağmur faslı biter inşallah... yoksa denize girilmiyor kayseri çok çok çok sıcak..........
Perfect! Üye Konu ile alakalı etiketler: maxi meteoroloji, maximeterolojii, batmanda cehennem sıcağı, asfaltta yumurta pişirme etiketde güzel az serinledi hava
Konu ile alakalı etiketler: maxi meteoroloji, maximeterolojii, batmanda cehennem sıcağı, asfaltta yumurta pişirme etiketde güzel az serinledi hava
Perfect! Üye gece yağmur vardı sabahta vardı hatta uyurken ıslandım ama yamurdan değil annem temizlik yapıyomuş evi sel bastı sandım
gece yağmur vardı sabahta vardı hatta uyurken ıslandım ama yamurdan değil annem temizlik yapıyomuş evi sel bastı sandım
huri$ Üye halil09' Alıntı: gece yağmur vardı sabahta vardı hatta uyurken ıslandım ama yamurdan değil annem temizlik yapıyomuş evi sel bastı sandım Genişletmek için tıkla ... allaam yaaa bugunde güzel burasi yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asmadan yaprak topliyemde sarma yapemm yaaf bu guzel havanin $erefine
halil09' Alıntı: gece yağmur vardı sabahta vardı hatta uyurken ıslandım ama yamurdan değil annem temizlik yapıyomuş evi sel bastı sandım Genişletmek için tıkla ... allaam yaaa bugunde güzel burasi yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii asmadan yaprak topliyemde sarma yapemm yaaf bu guzel havanin $erefine