cumle_alem Üye İstanbul bugün sıcak ama esen serin rüzgarlar sayesinde heran eteğiniz açılacakmış gibi bir hisle ferah birgün geçirmekteyiz.. )
İstanbul bugün sıcak ama esen serin rüzgarlar sayesinde heran eteğiniz açılacakmış gibi bir hisle ferah birgün geçirmekteyiz.. )
LAZOFLU Emekli Yönetici -YARINIYOK-' Alıntı: gayet sakin bir hava var Genişletmek için tıkla ... Fazla sakin olması hiç tekin değil söyliyim. , burada hava kapattı ve hafif den yağmur yağacak gibi ama sıcaktan yanıyorum
-YARINIYOK-' Alıntı: gayet sakin bir hava var Genişletmek için tıkla ... Fazla sakin olması hiç tekin değil söyliyim. , burada hava kapattı ve hafif den yağmur yağacak gibi ama sıcaktan yanıyorum
SpeciaL@ Üye ben berkan bugün izmirdeki hava sıcaklığını anlatacağım.hava bulutlu,günün bazı zamanlarında yağmur mewcut,ara sıra güneş açabiliyor..şu anki hawa sıcaklığı 19*C bunaltıcı bir hawa war iyi akşamlar esen kalın
ben berkan bugün izmirdeki hava sıcaklığını anlatacağım.hava bulutlu,günün bazı zamanlarında yağmur mewcut,ara sıra güneş açabiliyor..şu anki hawa sıcaklığı 19*C bunaltıcı bir hawa war iyi akşamlar esen kalın