haltie Üye parçalı bulutlu soğuk arada yağış geçişleri oluyor Hava Sıcaklık: 14.5°CNem: %47Basınç: 1014.4 hPaGörüş: 15 kmRüzgar
parçalı bulutlu soğuk arada yağış geçişleri oluyor Hava Sıcaklık: 14.5°CNem: %47Basınç: 1014.4 hPaGörüş: 15 kmRüzgar
DiaBLoS Admin Hava kapalı ... Sinir ediyor insanı gerçekten . Kapalı havalar , insanın da içini karartıyor he ..
haltie Üye Hava çok güzel.Güneş kendini göstermeye başladı.Bulut namına bir şey kalmadı Rüzgar Yönü, Hızı (Km./Saat) : Batıdan, 13
Hava çok güzel.Güneş kendini göstermeye başladı.Bulut namına bir şey kalmadı Rüzgar Yönü, Hızı (Km./Saat) : Batıdan, 13
DiaBLoS Admin Ben onlardan birşey anlamıyorum . Ne uğraşıyon onlarla yaw Halitcim ... Direk havayı yaz olsun bitsin
Ben onlardan birşey anlamıyorum . Ne uğraşıyon onlarla yaw Halitcim ... Direk havayı yaz olsun bitsin
haltie Üye DiaBLoS' Alıntı: Ben onlardan birşey anlamıyorum . Ne uğraşıyon onlarla yaw Halitcim ... Direk havayı yaz olsun bitsin Genişletmek için tıkla ... görsel olarak daha güzel erzurumda yazdan kalma bir gün yaşanıyormuş
DiaBLoS' Alıntı: Ben onlardan birşey anlamıyorum . Ne uğraşıyon onlarla yaw Halitcim ... Direk havayı yaz olsun bitsin Genişletmek için tıkla ... görsel olarak daha güzel erzurumda yazdan kalma bir gün yaşanıyormuş
Εthnic Üye haltie' Alıntı: erzurumda yazdan kalma bir gün yaşanıyormuş Genişletmek için tıkla ... ben sahsen o gunu hic gormedim..
haltie' Alıntı: erzurumda yazdan kalma bir gün yaşanıyormuş Genişletmek için tıkla ... ben sahsen o gunu hic gormedim..
haltie Üye Zivistan' Alıntı: ben sahsen o gunu hic gormedim.. Genişletmek için tıkla ... bir fıkra varya öyle CANIM ÇIHA ERZURUM! Öğretmeni Antalya'da bir okulda orta okul son sınıfta okuyan Erzurumlu bir öğrenciyi kaldırır tahtaya ve sorar: -Yavrum Erzurum'un iklimini anlat bize Öğrenci başlar: -"Canım çıha * Erzurum dokkuz ay gış iki ay yağmur bir ay da yazi görir görmir bidaha gışa dönir"
Zivistan' Alıntı: ben sahsen o gunu hic gormedim.. Genişletmek için tıkla ... bir fıkra varya öyle CANIM ÇIHA ERZURUM! Öğretmeni Antalya'da bir okulda orta okul son sınıfta okuyan Erzurumlu bir öğrenciyi kaldırır tahtaya ve sorar: -Yavrum Erzurum'un iklimini anlat bize Öğrenci başlar: -"Canım çıha * Erzurum dokkuz ay gış iki ay yağmur bir ay da yazi görir görmir bidaha gışa dönir"
LAZOFLU Emekli Yönetici haltie' Alıntı: bir fıkra varya öyle CANIM ÇIHA ERZURUM! Öğretmeni Antalya'da bir okulda orta okul son sınıfta okuyan Erzurumlu bir öğrenciyi kaldırır tahtaya ve sorar: -Yavrum Erzurum'un iklimin anlat bize Öğrenci başlar: -"Canım çıha * Erzurum dokkuz ay gış iki ay yağmur bir ay da yazi görir görmir bidaha gışa dönir" Genişletmek için tıkla ...
haltie' Alıntı: bir fıkra varya öyle CANIM ÇIHA ERZURUM! Öğretmeni Antalya'da bir okulda orta okul son sınıfta okuyan Erzurumlu bir öğrenciyi kaldırır tahtaya ve sorar: -Yavrum Erzurum'un iklimin anlat bize Öğrenci başlar: -"Canım çıha * Erzurum dokkuz ay gış iki ay yağmur bir ay da yazi görir görmir bidaha gışa dönir" Genişletmek için tıkla ...
Εthnic Üye haltie' Alıntı: bir fıkra varya öyle CANIM ÇIHA ERZURUM! Öğretmeni Antalya'da bir okulda orta okul son sınıfta okuyan Erzurumlu bir öğrenciyi kaldırır tahtaya ve sorar: -Yavrum Erzurum'un iklimin anlat bize Öğrenci başlar: -"Canım çıha * Erzurum dokkuz ay gış iki ay yağmur bir ay da yazi görir görmir bidaha gışa dönir" Genişletmek için tıkla ... aynen oyle
haltie' Alıntı: bir fıkra varya öyle CANIM ÇIHA ERZURUM! Öğretmeni Antalya'da bir okulda orta okul son sınıfta okuyan Erzurumlu bir öğrenciyi kaldırır tahtaya ve sorar: -Yavrum Erzurum'un iklimin anlat bize Öğrenci başlar: -"Canım çıha * Erzurum dokkuz ay gış iki ay yağmur bir ay da yazi görir görmir bidaha gışa dönir" Genişletmek için tıkla ... aynen oyle
LAZOFLU Emekli Yönetici Hava güzel hafiften bulut var fakat açık alanlar da hava sıcak, tabi evin için de neredeyse donacağım pençereyi açtım da biraz ısındı ev.
Hava güzel hafiften bulut var fakat açık alanlar da hava sıcak, tabi evin için de neredeyse donacağım pençereyi açtım da biraz ısındı ev.