Yağmur Üye aynen bende okudum çünkü herkes farklı oynuyo bilgi olsun dedim... mesela bizde joker atınca 10 kart çekmek yoktur...
aynen bende okudum çünkü herkes farklı oynuyo bilgi olsun dedim... mesela bizde joker atınca 10 kart çekmek yoktur...
minoo Üye Konu Sahibi bi destede 2 joker var ya bi jokerin üstne diqer joker atarsa sıradaki,öteki 20 kart çeker
minoo Üye Konu Sahibi off bi an önce oynayak yaw zaferimi kutlamak içn sabırsızlanıyorm.maxi kutlamalar bölümüne konu açıcam kazanınca
off bi an önce oynayak yaw zaferimi kutlamak içn sabırsızlanıyorm.maxi kutlamalar bölümüne konu açıcam kazanınca
minoo Üye Konu Sahibi Atacım çok yüksekten uçuyo ama sanırım zamanı olmaz onun.yoksa söndürürdm bi qüzel havasını
minoo Üye Konu Sahibi bunu okursa varya kesin beni yenmek içn 24 saati 25 saate çıkarır sırf bni yensin diye
Perfect! Üye ya kaç saattir 4. Yok ama ben buldum galiba şu iğrenç esprilerde seameer vardıya oda meraklı gelir belki ama adminim gelsin 4. Daha iyi tabi
ya kaç saattir 4. Yok ama ben buldum galiba şu iğrenç esprilerde seameer vardıya oda meraklı gelir belki ama adminim gelsin 4. Daha iyi tabi