"Maxi Android OS" açılsın istiyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
"Maxi Android OS" açılsın istiyoruz :)
android fırlamışken ve symbian yerlerde sürünürken gel gör ki android os maxicepte hala diğer sistemler başlığı altında duruyor. Biz bunu belirtmemize rağmen sanki adminler inatla symbian bölümlerini daha da genişlettiler.

Ayrı bölüm istiyoruz...

Tepkiler: iLgenAkturk ve NeO_Revolution

xinsurer

Üye
Buna katılıyorum.. android hem bugünün hem de geleceğin mobil işletim sistemi.. ayrı bir bölümü fazlasıyla hakediyor..

gerçkten çok iyi düşünmüşsün..bence sen bu konuyu öneriler bölümüne aç adminden bi cevap alabiliriz..hep birlikte baskıyı kuralım ki olsun bu iş

Tepkiler: NeO_Revolution
mc_shekil avatarın güzelmiş

Tepkiler: mc_shekil

AYNA

Üye
çok güzel bir saptama bunu bende farketmiştim.symbianda ne güzel herşey ayrı ayrı aradığın rahat bir şekilde kategoriler halinde bulabiliyorsun ama androide gelince karmakarışık..
açılsa çok güzel olur bence ve android kullanıcılarınında ilgisini çekerek sitenin üye sayısını ve hitini daha yükseltir..

nexpow

Üye
bencede, olması lazım gittikçe büyüyoruz zaten android kulananlar olarak

xinsurer

Üye
Kesinlikle kullanıcıların dikkatini çekmek lazım çünkü android ile ilgili gerek ülkemizde gerekse yurt dışında süper siteler var, rakip çok yani..

Εthnic

Üye
kac seferdir farkli konular altinda bende bunu dillendiriyorum.. umarim en kisa zamanda olur..

KayraBey

Üye
Bende katılıyorum.Ayrı ve düzenli bir bölüm istiyorum.

runoonur

Üye
Kesinlikle doğru bir karar. Symbian kullanıcısıyken bu siteden çıkmıyordum ama şu anda android sistem kullanıyorum ve bu sitede android os karma karışık o yüzden farklı siteler tercih ediyorum..

auluagac

Üye
eski bir symbian kullanıcısı olarak maxicep herşey için yeterli geliyordu. android e gecmemle birlikte başka sitelerden araştırma yapmak zorunda kalıyorum. gerçektende katagorili olarak android bölümü açılması çok yerinde olur.

xinsurer

Üye
Moderatörler.. adminler.. duyun sesimizi..

Tepkiler: nexpow ve mc_shekil

AYNA

Üye
duruma bakılırsa androide geçen kulanıcıları yavaş yavaş kaybediyor gibi site..
üyelikleri duruyor olabilir ama android uygulamaları için mecbur başka sitelere bakıyorladır.
ben henüz android almadım ama alınca bende mecbur başka sitelere bakıcam çünkü android burda karmakarışık..symbian ne güzel düzenli bir halde.bu siteyi gerçekten seviyorum ben pratik ve kullanımı çok kolay bir site düzenli bir site ama bu konudada birşeyler yapılması gerekiyor diye düşünüyorum..

yalnuış yerde arıyorsunuz şikayet sistemi kullanılmıştır

ChavRash

Emekli Yönetici
Bölüme pek ilgi ve hit olmadığı için düşünmemiştik.

Konu Sahibi
e neden bölüme ilgi ve hit olmadığını anlamışsınızdır

Εthnic

Üye
eger bolum hit aldiktan sonra duzenliyelim derseniz daha cok beklersiniz.. cunku insanlar maxicepe maxicep oldugu icin degil ellerindeki cihazlarla ilgili sorunlari gidermek icin geliyorlar.. symbian icin maxicep tartismasiz en buyuk site... fakat android icin bunu soylemek mumkun degil.. maxicep koklu ve guclu bir mobil paylasim sitesi okmasina ragmen android bolumundeki yetersizligi yuzunden bu bolumde daha bu yil acilmis olan sitelerin aldigi hitin yarisini hatta ceyregini bile alamamaktadir.. yani bolum bu haldeyken insanlarin bu bolumde aktif olmalarini bekyemezsiniz.. kaldiki arkadaslarin belirttigi gibi symbian fisi cekilmis bir isletim sistemi,android ise gelecegin teknolojisi.. eger maxicep bu konuda diger forumlardan geri kalmak istemiyorsa elini biraz cabuk tutmalidir... cunku ben ve benim gibi bir cok uyemiz buradan istedigimiz verimi alamadigimizdan dolayi baska sitelere yonelmek durumunda kaliyoruz..

adminler şu konuyu ciddiye alın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...