muhammettvurucu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Max güçsüz bi cihaz bataryası dışında. P1 beni aşıyor.Asus Max yada P1 Olabilir.Nokia Düşünürsen 1320 Kamerası Hariç İyi Cihaz
Lenovo k1 mi? 830 hiç satış yok ki.Xiaomi mi4 güzel donanım olarak, dış görünüş istersen lenovo k1 var wp olur diyorsan 640xl ve ya 830 güzel seçenekler. htc nin beats audiolu 999tl lik bir telefonu vardı ama önermem sesi gerçekten güzel ama donanımı çok düşük fiyatına göre
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Max Güçsüz Fakat İşinizi Görecek Olan Bir Cihaz BenceMax güçsüz bi cihaz bataryası dışında. P1 beni aşıyor.
Lenovo k1 mi? 830 hiç satış yok ki.
Eskidi diyorlar ayrıca dahili hafıza 16gb hafıza desteği yok ve ses gücü azmis baktım da birazO zaman mi4 en iyi seçenek olarak duruyor sanırım
Yani sırf batarya için 1000 tl vermek mantıklı gelmiyor açıkçasıMax Güçsüz Fakat İşinizi Görecek Olan Bir Cihaz Bence
Şöyle birşey var. Cihaz eyvallah 2 yıllık ama şuan da bile çıkan cihazlardan geri kalan yani yok. Arka kamera müthiş. Ön kamera da öyle. Snapdragon 801 var. Güncelleme alıyor hala. Bende resmi developer rom var mesela her hafta güncelleme geliyor. Malzeme kalitesi çoğu telefona taş çıkartır. Bilmiyorum daha ne sayiyim. Miui arayüzünü bilmeyen araştırsın. Uygulama kopyalamadan, 2. Oturum açmaya (Windows taki gibi), kendi clean master tarzı programi, kendi aplock tarzı programı içinde mevcut daha sayamadığım çok şey var@byAndroid haklı hem güncel hem de iyi bir telefon almak istiyorsanız 800tl den fazlası gerekir.
Kutudan kitkatla çıkıyormuş nasil direk miui 8 yükleniyorŞöyle birşey var. Cihaz eyvallah 2 yıllık ama şuan da bile çıkan cihazlardan geri kalan yani yok. Arka kamera müthiş. Ön kamera da öyle. Snapdragon 801 var. Güncelleme alıyor hala. Bende resmi developer rom var mesela her hafta güncelleme geliyor. Malzeme kalitesi çoğu telefona taş çıkartır. Bilmiyorum daha ne sayiyim. Miui arayüzünü bilmeyen araştırsın. Uygulama kopyalamadan, 2. Oturum açmaya (Windows taki gibi), kendi clean master tarzı programi, kendi aplock tarzı programı içinde mevcut daha sayamadığım çok şey var
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Donanım garantisi kim? Cihaz yurt dışı galiba. Ayrıca sıfır mı cihazXiaomi kullanacaksan 750tl Redmi3 pro var bir forum sitesinde arkadaşım Xiaomi marka telefonlar satıyor ömür boyu yazılım garantisi 1 senede Donanım garantisi var pm olarak ulaşabilirsin bana
Şöyle düşün bu cihaz ilk çıktığında miui 5 ile çıktı. Miui sürümü ile Android sürümü bağımsız. Miui 6 geldi 7 geldi şuan 8 geldi işte. Ios gibi düşün her yıl yeni bir sürüm geliyor. Kutudan kitkat la çıkıyor doğru. Tüm cihazlar şuanda marshmallow lu. Güncelleme yapmak istemezsen kitkat la kullanırsınKutudan kitkatla çıkıyormuş nasil direk miui 8 yükleniyor
Marshmollow nasıl peki şu an mi4 4g deŞöyle düşün bu cihaz ilk çıktığında miui 5 ile çıktı. Miui sürümü ile Android sürümü bağımsız. Miui 6 geldi 7 geldi şuan 8 geldi işte. Ios gibi düşün her yıl yeni bir sürüm geliyor. Kutudan kitkat la çıkıyor doğru. Tüm cihazlar şuanda marshmallow lu. Güncelleme yapmak istemezsen kitkat la kullanırsın
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kitkatdan daha performanslı sadece ekran süresi düştü. Kitkat da 1 saat daha fazla ekran süresi alıyordum. Nedendir bilmiyorum Sony de de marshmallow güncellemesi ile cihazlarında pil düşüşü yaşandı. Tam tersi olanlar da var g3 mesela. Neyse bu şekilde sorunsuzMarshmollow nasıl peki şu an mi4 4g de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?