max 750 TL telefon arıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
max 750 TL telefon arıyorum....
arkadaşlar aradıgım telefonda android olması şart kamera çok önemli degil işlemci hızı 800 mhz iyidir. Adreno olsa güzel olur video izlerken takılmasın. Htc desir z ye baktım galaxy ace baktım. Ace in sadece 2gb hafızası oldugundan desire z ye daha yakınım.

Önerilerinizi bekliyorum...

htc desire z daha iyi seçim olacak senin için ace o parayı haketmiyor

Konu Sahibi
ben de öyle düşünmüştüm ama forumlarda desire z nin klavyesi cok kırılganmıs. Bu yüzden yeni telefon arayısına girdim. Desire s e de baktım ama fiyat cok fazla

o fiyata bada işetim sistemli samsung wawe 2 var ona bakabilirsin ya bana kalırsa o kadar para harcama ya huawei ideos x5 al yada c6 01 ben c6 01 kullanıyorum harika bi telefon 5800 dan sonra yeminle i laç gibi geldi huawei de alabilirsin android işletim sistemi var illaki 750 liralık telefonmu istiyosun o fiyatada en uygun htc desire z ve bada olan samsung wawe 2 var

Ben ideos x5 öneriyorum. Desire Z'le neredeyse aynı özelliklerde ve daha az para çıkar cebinden kalan parayıda başka bişeyle değerlendir

Ocean258

Üye
Hocam 2. El kullanırım Temızını bulurum dıyorsan Optimus Black'e bak derım.. 1 GHz İşlemci, 512 Ram.. android 2.2 froyo işletim sistemi var. 4 aydır kullanıyorum bı sıkıntısını gormedım tasarım olarak cok guzel telefon şarjıda nerden baksan 2 gune yakın gıdıyor. uygulama ve oyunda zaten sıkıntın yok bılıosun Androidi.. Tavsıye ederım..

uribaju

Üye
üstüne biraz daha koyabilirsen nokia 701 öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...