Max 500 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Max 500 tl
Merhaba arkadaşlar bugünlerde yeni bir telefon almayı düşünüyorum dokunmatik olucak eğer olabilirse klavyeside olsun eğer yoksa sorun değil şimdiden teşekkürler ve bir sorum daha var acaba android telefonlar kolay bozulurmu bir telefoncuya gittim adam android telefonları okadar kotuledi ki siz ne dersiniz bu konuda şimdiden teşekkürler

__xXx__

Üye
arkadaşım ben bi zamanlar samsung gio kullanıcısıydım aslında android kötü değil ama gelişmekte olduğu için yazılımsal sorunlar olabiliyor öncelikle buna değineyim sonra da 500 tl civarı tel istemişsin benim önerim nokia 500 olur o fiyata o tel iyidir ama istersen peşin fiyatına samsung gio da alabilirsin android 2.2 işletim sistemi var karar senin

ihtiyaçlarını bilmiyorum ama o fiyata alabileceğin en iyi telefon galaxy gio. Bi de TİM'lerde 569 TL'ye huawei ideox x5 var. Bi incele.

blackaid

Üye
Samsung galaxy i5510 alabilirsin kalavyesi var fiyatıda uygun hepsiburada kampanya var vatandada ona yakın fiayatı var

61semih

Üye
gio yu onerırım bır gıo kullanıcısı olarak hıcbır sıkıntım olmadı android te

Ocean258

Üye
Lg optimus me tavsiye ederım kardes, tasarım,hız ve şarj konusunda gayet ıyı bı telefondu.ekran kalitesi ve parlaklıgındanda cok memnundum.. aradagın fıyata gore en iyi smartphone bu bence.. hatta 500 den daha dusuk bı fıyata bulabılırsın.. sımdıden hayırlı olsun her ne alacaksan..

buket2

Üye
500 tl bütçe ile benimde tercihim htc hd1 ya da optimus me olurdu. htc çevreden duyduğum kadarı ile iyi bir telefon ancak teknik özellikleri olarak çok bir bilgim yok. optimus me ise benim telefonum. android froyo işletim sistemine sahip iyi bir smartphone. parlak dokunmatik bir ekrana sahip, menü geçişleri hızlı, şarjı uzun dayanıyor. google marketten ücretsiz uygulama indirebilir rahatça oyun oynayabilirsin.

5800,C5-03,Monte,LG Optimus ne p350,lg t310 wink,5250,5228,5530,Star,wawe 525,Galaxy mını,Galaxy 5,Genoa,Corby wi-fi,Champ,Genoa 3g,b5722
Evet bunlar 500 tlye alınacaklar ama eksikler var x10 falan ucuza bulursan alırsın androidli bir telefon almanda fayda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...