MertGunesus
Üye
-
Konu Sahibi
-
MSI GTX 1050 2GB Ekran kartına sahip.HP'nin bilgisayarı gayet iyi. Ancak işletim sistemini senin kendin yüklemen gerekecek. O yüzden windows 10'u lisanslı kullanmak istersen 300-400 lira arası değişen bir ürün anahtarı parası da ödemen gerekecek. Tabii bilgisayar ile birlikte yanında yükleme dvd'si vermeleri gerekiyor. Eğer vermezlerse senin istemen gerekiyor. Ekran kartlarının dizüstü versiyonlarından masaüstündekiler kadar performans beklememenle birlikte HP'nin sistemi msi' den daha iyi. MSI nin ekran kartı yazmıyor. Sonuç olarak HP'nin bilgisayarı işlerini fazlası ile görecektir. Sana bir tavsiye daha. Elektriğe takılı iken bataryasını her zaman çıkararak kullan ki bataryanın ömrünü bitirme.
Windows işletim sistemlerinin hepsinin ürün anahtarları pahalıdır. Ayrıca işletim sistemini almaya kalkarsan onların fiyatları da 800 TL'den başlıyorlar. Microsoft'un sitesinden bakabilirsin. En iyisi benim gibi korsan kullanman. Ben yıllardır korsan kullanıyorum bugüne kadar hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür. Alacağın laptobuna çok çok iyi bakman gerekiyor. Üniversitede her türlü adamdan var. Kimseye de bilgisayarını verme. Hele ki bu kadar para vereceksen.MSI GTX 1050 2GB Ekran kartına sahip.
Windows 10 Lisanslarının o kadar pahalı olduğunu bilmiyordum
Teşekkür ederim sayın abim. Yükletirim bilgisayarcıya 40 50 liraya işletim sisteminiWindows işletim sistemlerinin hepsinin ürün anahtarları pahalıdır. Ayrıca işletim sistemini almaya kalkarsan onların fiyatları da 800 TL'den başlıyorlar. Microsoft'un sitesinden bakabilirsin. En iyisi benim gibi korsan kullanman. Ben yıllardır korsan kullanıyorum bugüne kadar hiçbir sıkıntım olmadı çok şükür. Alacağın laptobuna çok çok iyi bakman gerekiyor. Üniversitede her türlü adamdan var. Kimseye de bilgisayarını verme. Hele ki bu kadar para vereceksen.
Bu sistemle Lol'de 120 fps altı alırsan at çöpe.Neyse Allah hayırlısı ile okulunu okumanı nasip etsin. İki üniversite okumuş biri olarak seni biraz kıskanıyorum. ;=)
Yaptığın işe bağlı ram bellek miktarı, öyle grafik tasarımları oluyorki 8gb ram bile bir anda bitebiliyor. Profosyonel olarak bu işi yapanlar en az 32 gb ram kullanırlar.Muhtemelen siz kendi aktivitelerinizi yapacaksınız 16 gb ram tavsiye ederimAyrıca ara sıra Photoshop ve Premierde işlerim olabiliyor, yeterli bir performans sunmalı.
Ben normal bir hukuk öğrencisi olacağım. Amacım boş zamanlarımda yurtta lol, cs go falan oynamak. Ara sıra sırf zevkine, video çekip montajlıyorum, fotoğraf cekip üzerinde oynuyorum. Fakat dediğim gibi sadece zevkine. Şuan elimde bulunan Casper Nirvana CN TKI 2670C isimli laptopla da yapabiliyorum bu adobe işlerini. Ama yeni oyunları malesef oynayamıyorum.Yaptığın işe bağlı ram bellek miktarı, öyle grafik tasarımları oluyorki 8gb ram bile bir anda bitebiliyor. Profosyonel olarak bu işi yapanlar en az 32 gb ram kullanırlar.Muhtemelen siz kendi aktivitelerinizi yapacaksınız 16 gb ram tavsiye ederim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sana lazım olan windows oem lisansı onuda 50 liranın altında bir fiyata alırsın. Zaten aldığın lisans makinada ölecek
Buğra bey konu dışına çıktığımız için kusura bakmayın, arada gerekli yorumda gitti tekrar yazıyorum yanlış anlamasın.Arkadaşlar konu dışı çok yorum olmuş. Konu dışı yorumları temizliyorum.
Freedos olduğu için her formattan sonra tekrar aktifleştirmeniz gerekebilir(bunu win10 sunucusu otomatik yapar normalde)Yükletirim bilgisayarcıya 40 50 liraya işletim sistemini
rulumu yapın 3 gün vaktiniz olacak o
4GB GTX 1050 ile 2GB GTX 1050 çok farkeder mi ?Ben olsam tercihler arasındaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızalırdım
4GB GTX 1050 ile 2GB GTX 1050 çok farkeder mi ?
Yalnız bu 2gb vs 4gb videosu değilMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızİşletim sistemini sonra düşün.Ayrıca böyle bir cihazda 8 gb ram az en az 16gb ile gelse iyi olurdu sonradanda yükseltilir.
Fikir vermesi için eklemiştim o videoyu.Sistem belleğini kullansada normal vram açığını kapatmada sıkıntı gösterir haklısın.Bu GTX 1050 vs GTX 1050 Ti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?