Max. 400 TL'ye telefon tavsiyesi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Max. 400 TL'ye telefon tavsiyesi ?
Arkadaşlar benim bütçem 400 TL telefonun içinde bulunması gereken özellikler :

-Android'li olması

-Flash player olması(flash lite değil)

-Ekranının büyüklüğü ve kalitesinin iyi olması

-İşlemcisinin ve RAM inin yüksek olması

Ve menü geçişleri,int. hızı vb. iyi olması

NOT:Kamera ve video çekimini çok kullanmam ama arada sırada kullanırım.Telefonda en çok interneti kullanırım. He bide internet sitelerinin mobil görünümlü değil web görünümlü olması lazım

Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılar. . .

R.A.M

Üye
General mobile fox ondan aşağı fiyata bu özellikli telefon bulamassım arkadaşım kullanıyor bence güzel telefon fiyatı 450

O fiyata flash playerli bir telefonu unut.seçeneklerin: samsung galaxy mini=600mhz işlemci,384mb ram ,wifi,gps,flash yok.2.2 froyo 430tl General mobile fox=2.6 inç ekran q klavye,528 mhz,256mb ram,3.2 mp 2.2 froyo 390tl general mobile ultimate slim=3.2inç,600mhz.,256 mb ram,5.0 mp kamera,android 2.3 421tl trident wt5=740 mhz,flash 10.1,256mb ram,wifi,3.2mp,android 2.2 365tl

Arkadaşım bu fiyata hem android hem de işlemci yüksek olacak diyorsun flash player sana ikinci el öneririm bu fiyata mümkün degil sıfır cihaz sahibinden.com dan 2.el bakabilirsin

KELGER

Üye
htc wildfire s yada galaxy ace fiyatlarını bilmiyorum ama 450 , 500 vardır.

smt00123

Üye
galaxy ace 750 tl ama indirimde arasıra 650 ye düşebiliyor.Bide ace de flash desteği de yok.

mancukya

Üye
Galaxy mini islemciyi 900 kadar cikartabilirsin ama normali 800 iyidir, Flash player standart yok ama XDA sürümü var tkailmadan seyredersin, oyun olayi iyi grafikle unut, kamerada flash yok
Onun harici Android 2.3.6, bozmasi zor, Cm7 100 % 99 hazir durumda ve ICS icinde calismalar sürüyor ortalama nette 450 den absliyan fiyatlar var bence deger Cin markalarindan daha iyidir.

vodafone 945 tam sana göre ve interneti de süper hızlı internet diye geçiyor siteleri normal şekilde gösterir (pcdeki gibi) 3,2 inç ekran 2,1 android sistem 5mp kamera 600mhz hızı var sadece biraz o kötü ben şuanda kullanıyorum telefon cok hızlı... ve sıfırı galiba 360-390 arası degişiyor ve flash player varmı bilmiyorum ama 10,2 siniindirebilirsin internetten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...