Telefon Tavsiyesi max 1500-1800 tl tavsiye

Hız delisiysen S6 olabilir. Onun dışında Note 4 veya Note 3 pişman etmez.

Ön kamera diyorsan HTC desire eye al. Mavi rengi müthiş çok memnunum kamera anlamında beni tatmin eden ilk cihazım diyebilirim. Lumia'nın pureviewini bile sevememiştim. Hem kamera güzel hemde kamera yazılımı. Ayrıca su geçirmez özelliği falan var. Geçen hafta Van'daydım. Van Gölü'nde çok güzel fotolar çektim

xavi836

Üye
    Konu Sahibi
O telefon da tipi guzel

tifazcik

Üye
ablamda htc desire eye var ön kamerası mutiş selfile cekceksen sureli dusnmeden al derim samsung almanı tavsite etmem surekli baska model cıkaryor ve eskıyenlere guncelleme vermiyo note3 arkadsımda var asırı kasıyo benim aklımda note3 vardı arkadaımdan aldım kurcladım baya kasma vardı bende g3 aldım suna memnunum g3 ten bitek sarj sorunu var yedek bataryayla geziyorum kısaca htc desire eye ile g3 arasında secim yap

O telefon da tipi guzel
Tipi ve kamerası ayrıca su geçirmez özelliği. One m8 ile tamamen aynı donanıma sahip hatta daha iyi. Kamera donanımı daha iyi. Ön kamerası bile 13 mp ve flaşlı. Arkadan daha iyi çekiyor hatta

xavi836

Üye
    Konu Sahibi
Eye'in tek eksisi ust model olarak cikmamasi herhalde on kamera masallah buyuk

Tepkiler: Mad EagLe

xavi836

Üye
    Konu Sahibi
Tipi ve kamerası ayrıca su geçirmez özelliği. One m8 ile tamamen aynı donanıma sahip hatta daha iyi. Kamera donanımı daha iyi. Ön kamerası bile 13 mp ve flaşlı. Arkadan daha iyi çekiyor hatta
On kameranin esek gozu gibi olmasi sorun yaratir mi hocam

On kameranin esek gozu gibi olmasi sorun yaratir mi hocam
Kesinlikle sorun değil telefonu ters tutunca iphone gibi duruyor Bence abartı değil gayet hava katıyor yanında çift ledli flaş var. Çift renk olması çok iyi biri sarı biri beyaz vuruyor. Zifiri karanlıkta fotoğraf çekince zombi gibi çıkmıyorsun tonu güzel yakalıyor

Tepkiler: xavi836

xavi836

Üye
    Konu Sahibi
Tamam bu da aklimda o zaman