Masumane bir fikir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
Masumane bir fikir :)
Bilindiği üzere Skyfire ülkemizde Symbian platformunda kullanılamıyor. Telefona format attığımızda telefonun nerde olduğunu seçerken başka bir ülke seçsek işe yarar mı merak ettim doğrusu

Emre-45

Üye
Bildiğim kadarıyla IP adresinden anlaşılıyor.

ip den oluyor o işler yoksa ole yapsak çoktan bulunurdu die düşünüyom

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
bence de basit bi fikir çoktan düşünürdünüz neyse artık skyfire olmadan yaşamaya alışalım o zaman

Cihazından symbıanı sök at. Android yukle. Skyfıre hcbsey yapmana gerek kalmadn clısır.

bizim telefon için android yazılımı hakkında bişiy görmedim siz orj yazılımı kurmaktan bahsettinz . ülkeyi değiştirerek yapılmaz kardeşim ben 2011 3 ayına kadar dns değiştirerek giriyodum onuda keşfettiler galiba artık girmiyo .

5800 için v60 skyfire ve flash player desteğini unutsanız çok iyi olur en iyisi c7 c6-01 veya android li telefon alacaksın

yeni trend android bi zamanlar symbian neyse şimdi de andrid o

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
sonumuz samsung olucak gibime geliyo

samsungun andorid telefonu yerine tridentin androidlisini alırım

Tepkiler: bthn_997

Febris

Üye
Aynen ya Android yada Symbian^3 alıcaksın

bthn_997

Üye
    Konu Sahibi
android s^3'ü geçer bence
bnde samsunga hiç ısınamadım ama wave ve wave2 yi denedikten sonra kopamamıştım o telefonlardan
bence samsung depar attı bu aralar

android s^3'ü geçer bence
bnde samsunga hiç ısınamadım ama wave ve wave2 yi denedikten sonra kopamamıştım o telefonlardan
bence samsung depar attı bu aralar

samsung kendini aştı ama gerilerden hızla gelen bi marka daha var . "sonny ericsson" xperia ile baya yol alır

<br />
<br />

evet yol alır. Aynı şekilde lg de öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...