Beyinli Adam Üye Konu Sahibi iyavuzoz' Alıntı: ahahahahahahahaha - - - Eklendi - - - sayfa başı Genişletmek için tıkla ... maşallah kardeşim sayfa başı yapıyorsun hani - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: pardon hacı beybim gerdik seni Genişletmek için tıkla ... o değilde bi babana sinir oluyon bi ablana oppps biraz relax ol
iyavuzoz' Alıntı: ahahahahahahahaha - - - Eklendi - - - sayfa başı Genişletmek için tıkla ... maşallah kardeşim sayfa başı yapıyorsun hani - - - Eklendi - - - doctorrr' Alıntı: pardon hacı beybim gerdik seni Genişletmek için tıkla ... o değilde bi babana sinir oluyon bi ablana oppps biraz relax ol
DaNq3rB0y2 Üye minoo' Alıntı: Düzgün Türkçe kullanın dilinize sahip çıkın ulağnn hepinizi banlarım. Adamı hasta etmeyin. Şeyyaptırtmayın konuştuğunuz dile. Google bile çeviremiyo bu dili vay anasını (gazete) Genişletmek için tıkla ...
minoo' Alıntı: Düzgün Türkçe kullanın dilinize sahip çıkın ulağnn hepinizi banlarım. Adamı hasta etmeyin. Şeyyaptırtmayın konuştuğunuz dile. Google bile çeviremiyo bu dili vay anasını (gazete) Genişletmek için tıkla ...
Kerim.336 Üye DaNq3rB0y2' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Hocam sen nickine bak da oyle konus bence
doctorrr Üye minoo' Alıntı: Ciddi ciddi nasıl konuşan var la böyle Genişletmek için tıkla ... var evet
Beyinli Adam Üye Konu Sahibi doctorrr' Alıntı: var evet Genişletmek için tıkla ... avatarını beğenmedim
T i B i A M E Üye Beyinli Adam' Alıntı: avatarını beğenmedim Genişletmek için tıkla ... bende ne zaman avatar2 çikaxak diye bekliyorum
Beyinli Adam' Alıntı: avatarını beğenmedim Genişletmek için tıkla ... bende ne zaman avatar2 çikaxak diye bekliyorum
Never_Back_Down Üye minoo' Alıntı: Ciddi ciddi nasıl konuşan var la böyle Genişletmek için tıkla ... Ciddi konuşmadım Eğer yoruma dediyseniz konuda öyle yazıyor diye bende öyle yorum attım. Bu arada avatarınızda ki hangi pokemondu jigglypuff mıydı
minoo' Alıntı: Ciddi ciddi nasıl konuşan var la böyle Genişletmek için tıkla ... Ciddi konuşmadım Eğer yoruma dediyseniz konuda öyle yazıyor diye bende öyle yorum attım. Bu arada avatarınızda ki hangi pokemondu jigglypuff mıydı