Silinen Üye 623746 Kapalı Hesap XP'de yapamadım masaüstü 25 Gb'tan fazLa dosya var nereye sokcam o kadar şeyi
Nef'i Üye Harikasın kim bilir bu bir program olsa ne kadar bellek sömürür benimde ilginç fikirlerim var yapmak istiyorum bunun için şuan photoshop öğreniyorum
Harikasın kim bilir bu bir program olsa ne kadar bellek sömürür benimde ilginç fikirlerim var yapmak istiyorum bunun için şuan photoshop öğreniyorum
jejep Üye Konu Sahibi akin yakici' Alıntı: XP'de yapamadım masaüstü 25 Gb'tan fazLa dosya var nereye sokcam o kadar şeyi Genişletmek için tıkla ... Masaüstünü düzenle yaparsın benimde ekran dosya kaynıyordu Despite' Alıntı: Harikasın kim bilir bu bir program olsa ne kadar bellek sömürür benimde ilginç fikirlerim var yapmak istiyorum bunun için şuan photoshop öğreniyorum Genişletmek için tıkla ... Evet orası öyle tabi çalışmalarında başarılar.
akin yakici' Alıntı: XP'de yapamadım masaüstü 25 Gb'tan fazLa dosya var nereye sokcam o kadar şeyi Genişletmek için tıkla ... Masaüstünü düzenle yaparsın benimde ekran dosya kaynıyordu Despite' Alıntı: Harikasın kim bilir bu bir program olsa ne kadar bellek sömürür benimde ilginç fikirlerim var yapmak istiyorum bunun için şuan photoshop öğreniyorum Genişletmek için tıkla ... Evet orası öyle tabi çalışmalarında başarılar.