jejep Üye Konu Sahibi ...NUR...' Alıntı: Güzelmiş .... Genişletmek için tıkla ... beğeneceğini tahmin etmiştim rica ederim --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: süper güzel Genişletmek için tıkla ... yani benim paylaşımım güzel olur
...NUR...' Alıntı: Güzelmiş .... Genişletmek için tıkla ... beğeneceğini tahmin etmiştim rica ederim --------------- Ekleme --------------- zaza' Alıntı: süper güzel Genişletmek için tıkla ... yani benim paylaşımım güzel olur
jejep Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: hemen havalanma Genişletmek için tıkla ... yalansa yalan de kalitesiz konu açmam
zaza Üye jejep' Alıntı: yalansa yalan de kalitesiz konu açmam Genişletmek için tıkla ... yalan değil ama havalanma mütevazı ol
jejep' Alıntı: yalansa yalan de kalitesiz konu açmam Genişletmek için tıkla ... yalan değil ama havalanma mütevazı ol
zaza Üye jejep' Alıntı: şaka yapıyorum biliyorsun Genişletmek için tıkla ... hadi ya tüh bak şakalandım
zaza Üye güzel ama resme göre yerleştiremiyorum galiba serbest bir yüzey var ona göre ayarlanıyor ama ben bilmiyorum
güzel ama resme göre yerleştiremiyorum galiba serbest bir yüzey var ona göre ayarlanıyor ama ben bilmiyorum
jejep Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: güzel ama resme göre yerleştiremiyorum galiba serbest bir yüzey var ona göre ayarlanıyor ama ben bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... masaüstünde boş bir alanda sağ üstüne tıkla görünüme gir simgeleri kılavuz çizgisine hizalayı kaldır
zaza' Alıntı: güzel ama resme göre yerleştiremiyorum galiba serbest bir yüzey var ona göre ayarlanıyor ama ben bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... masaüstünde boş bir alanda sağ üstüne tıkla görünüme gir simgeleri kılavuz çizgisine hizalayı kaldır
zaza Üye jejep' Alıntı: masaüstünde boş bir alanda sağ üstüne tıkla görünüme gir simgeleri kılavuz çizgisine hizalayı kaldır Genişletmek için tıkla ... tamam sağol yaptım teşekkürler
jejep' Alıntı: masaüstünde boş bir alanda sağ üstüne tıkla görünüme gir simgeleri kılavuz çizgisine hizalayı kaldır Genişletmek için tıkla ... tamam sağol yaptım teşekkürler