marketplace Turkiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet 4g lte yongasi sadece snapdragon chipsetlerde var bu yuzden abd versiyonu cihazlarda bu işlemciler kullaniliyor

Bunları okuyunca ter bastı ya,diğer markalara yan gözle bile bakmam

Tepkiler: OttomaN TigeR

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu olay tamamen maddi durumla ilgili arkadaşlar. Ben lumia900 aldim bana gore mevcut cihazlarda en iyisi lumia900. yilbaşinda cikacak cihazi da alabilecek durumdayim o yuzden lumia900u dusunmeden aldim

bu olay tamamen maddi durumla ilgili arkadaşlar. Ben lumia900 aldim bana gore mevcut cihazlarda en iyisi lumia900. yilbaşinda cikacak cihazi da alabilecek durumdayim o yuzden lumia900u dusunmeden aldim

Haklısınız hocam biz öğrenciyiz sonuçta Daha yeni bas gitar aldım üstüne telefon alacağım üstüne 5-6 ay sonra tekrar telefon istemek hani ailemin durumdan değilde benim açımdan pek uygun olmaz...İnşallah Wp8 ile Nokia bizi tatmin eder özellikle böyle söylentilerden sonra çok büyük gelişme göstermez Lumia 900'ün biraz üstünde bir cihaz çıkarırsa işte o zaman vay haline

Tepkiler: Cihanî Sultan

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wp8 ile artık yazılımsal olan kısıtlamalar kalkıcak.artı olarak nokianın metro ui de degişiklik yapma yetkisi var.Nokia daha önce acıkladıgı gibi symbiandaki kullanım alışkanlıklarını wp8 ile kullanıcılara sunmayı planlıyordu zaten.Bluetoothla dosya paylaşımı klasör oluşturma arayüz kişiselleştirmesi gibi degişikliklerin nokianın wp8 cihazları ile gelme ihtimali çok yüksek.İnşallah dag fare dogurmayacak bu sefer

Tepkiler: klongs, Niizuma.Eiji ve Cihanî Sultan

Dağ dağı doğurur.

Tepkiler: doctorrr ve OttomaN TigeR
hünkarım verdi emiri kullanıcaz simileyi

"Bundan sonra dergahta bergahta iki nokta üstüste kıskıs 2 nokta üstüste'den başka smile kullanılmayacak" buyurdu Hünkarımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...