FatoŞ
Üye
-
Konu Sahibi
-
Valla Mardindede Çok Yaparlar Bende Mardinin Biliyorumİçli köfte Şanlıurfanın diye biliyorum ben
Bence Bir Gün Tatiçli köfte dışında hiçbirini tatmadım valla
valla bizim orada:
Bence Bir Gün TatÇok Lezzetliler Çünkü
mısır Ekmeği Ve Hamsi Tava Yedim Diğerlerini Yemedim İnşAllah Birgün paylaşırsında Görürümvalla bizim orada:
ısırgan
mendek çorbası
mısır dolması
kuymak
hamsi tava
mısır ekmeği gibi yemekler var
- - - Eklendi - - -
ama damak zevkim acayip iyidir herşeyi yiyebilecek bir durumdayım bir gün denicem hatta yapmayı denerim taco bile yaptım tarifi internetten
şuan bu malzemeleri amsterdam da zor bulurum bide italyan yemekleri konusunda uzmanlığım var
mısır Ekmeği Ve Hamsi Tava Yedim Diğerlerini Yemedim İnşAllah Birgün paylaşırsında Görürüm
Ha kusura bakma İyi Bakmamışım
şuan bu malzemeleri amsterdam da zor bulurum bide italyan yemekleri konusunda uzmanlığım var
rizotto lazanya spagetti ne istersen
Ha kusura bakma İyi BakmamışımHmm İtalyan Yemeği Demek
Oo Rizootto Yolasana Lazanyada Tabi ne iş Yapıyorsun ?
rizotto lazanya spagetti ne istersenbide başka bir italyan yemeği daha vardı masanın ortasına garip bişey koyuyom su kaynatıyo sonra herkes çiğ eti kendi pişiriyodu sonra benim hardallı sosa batırıyo
mimarlık bürom var yüksek lisanda yaptım
Oo Rizootto Yolasana Lazanyada Tabi ne iş Yapıyorsun ?
İyi İş Mimar Bey
mimarlık bürom var yüksek lisanda yaptım
Buyur BakSembusek içine ne konuluyor(malzeme olarak)
İsmi bile çok garip
İt.sicilia,deniz mahsülleri deniz ve yine deniz
rizotto lazanya spagetti ne istersenbide başka bir italyan yemeği daha vardı masanın ortasına garip bişey koyuyom su kaynatıyo sonra herkes çiğ eti kendi pişiriyodu sonra benim hardallı sosa batırıyo
sanki bilmiomİt.sicilia,deniz mahsülleri deniz ve yine deniz
3.ye gitmemişsin pizza,üzümlü pizza yaptıklarını bilirim.
Dünyada en iyi şarapların bir ara italyada olduğunu sanardım ama öyle değil,bağ çok var şarapta var ama brezilya,başı çekiyor.
İtalyanların bir peyniri birde,zeytin yağı tabi yemeklerine kullandıkları pancetta,yağını çıkarıp iyice kızartıp yemekte kullanılıyorlar.
Risotto'nun her hali vardır akla geldikçe,işin ayrıntısı pirinçlerinde oluyor.
İtalya dedinde aklıma getirdin şimdi olsaydı bir lampredotto buharı üzerinde aah ah
Birde konuya gelince,kaburga dolmasını karsta bile görmüştüm ama dolması değilde kuyu kebabı daha çekici oluyor
Haşlama içli köfte adana ve sivastada oluyor sivastakinde kıymaya ek olarak patates koyuluyor.
Bunları görünce bir iskender canım çektiki,dışarda da olmaz evde yapmaktır oluru şimdilik
İnternet mi oda neymişsanki bilmiomsen intertten alma tarifle taco yapmayı dene bakalım
mazlum abi insan hoşgeldin derBiri Bana 'Hindi Dolmasi' Versiiiiiiiiinnn .!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?