PALA. Üye Gulu Gulu' Alıntı: anladım ama uzun ve büyük cep ne alaka Genişletmek için tıkla ... Bundan 250 yıl önce telefonların cebe girmesi hayaliyle açılmış olabilir maxicep
Gulu Gulu' Alıntı: anladım ama uzun ve büyük cep ne alaka Genişletmek için tıkla ... Bundan 250 yıl önce telefonların cebe girmesi hayaliyle açılmış olabilir maxicep
Gulu Gulu Kapalı Hesap sinan yüksel' Alıntı: Bundan 250 yıl önce telefonların cebe girmesi hayaliyle açılmış olabilir maxicep Genişletmek için tıkla ... anladım ama ............. pardon anlamışım sağol Genc007' Alıntı: Anladım ama ne alaka? Genişletmek için tıkla ... dinlene dinlene konuşuyorum yani
sinan yüksel' Alıntı: Bundan 250 yıl önce telefonların cebe girmesi hayaliyle açılmış olabilir maxicep Genişletmek için tıkla ... anladım ama ............. pardon anlamışım sağol Genc007' Alıntı: Anladım ama ne alaka? Genişletmek için tıkla ... dinlene dinlene konuşuyorum yani
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: anladım ama ............. pardon anlamışım sağol dinlene dinlene konuşuyorum yani Genişletmek için tıkla ...
Gulu Gulu' Alıntı: anladım ama ............. pardon anlamışım sağol dinlene dinlene konuşuyorum yani Genişletmek için tıkla ...