aalkin Üye Yeni girdigim bu sitedeki paylasimlarinizdan oturu basta exalans olmak uzere tum arkadaslara tesekkur ederim.
Yeni girdigim bu sitedeki paylasimlarinizdan oturu basta exalans olmak uzere tum arkadaslara tesekkur ederim.
aeon_flux Üye arkadaşlar programların hepsi güzel ellerinize sağlık. ben real player gibi bi program arıyorum elinde olan varsa paylaşabilirmi?
arkadaşlar programların hepsi güzel ellerinize sağlık. ben real player gibi bi program arıyorum elinde olan varsa paylaşabilirmi?
yilmazsengul Üye Gerçekten başaran arkadaş anlatırsa tam süper olacak. Tarihi geri falan mı alacağız. Help...
kaizer007 Üye teşekkürler kardeş. güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık. bir de divx player olsaymış çok iyi olacakmış. bulabilen olursa çok sevinirim.
teşekkürler kardeş. güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık. bir de divx player olsaymış çok iyi olacakmış. bulabilen olursa çok sevinirim.
elkusta Üye Exalans ellerine sağlık.Banada avi oynatıcı lazım mümkünse smartmovie forumlarda birsürü var,ya full değil veya uiq2 oda çalışmıyor.şimdiden teşekkür ederim.
Exalans ellerine sağlık.Banada avi oynatıcı lazım mümkünse smartmovie forumlarda birsürü var,ya full değil veya uiq2 oda çalışmıyor.şimdiden teşekkür ederim.