[ENGİN] Üye alıhadı' Alıntı: yuklemeye basliyorum ama telefonu yeniden baslatiyorya orda baglanti kesildi yaziyor bitiyor ---------- Eklendi @ 23:40:01 ---------- Yazıldı @ 23:39:19 ---------- nerede yaptirabilirim ? Genişletmek için tıkla ... pcde haricı kamera varsa drıverını sil ve kamerayı pcden sok ve mumkunse ara kablo kullanma tekrar yukle belleyı
alıhadı' Alıntı: yuklemeye basliyorum ama telefonu yeniden baslatiyorya orda baglanti kesildi yaziyor bitiyor ---------- Eklendi @ 23:40:01 ---------- Yazıldı @ 23:39:19 ---------- nerede yaptirabilirim ? Genişletmek için tıkla ... pcde haricı kamera varsa drıverını sil ve kamerayı pcden sok ve mumkunse ara kablo kullanma tekrar yukle belleyı
AliHadiOzturk Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: pcde haricı kamera varsa drıverını sil ve kamerayı pcden sok ve mumkunse ara kablo kullanma tekrar yukle belleyı Genişletmek için tıkla ... nasil dedigini pek anlamadim ama deneyecegim
rizENGİN' Alıntı: pcde haricı kamera varsa drıverını sil ve kamerayı pcden sok ve mumkunse ara kablo kullanma tekrar yukle belleyı Genişletmek için tıkla ... nasil dedigini pek anlamadim ama deneyecegim
AliHadiOzturk Üye Konu Sahibi kurtulus40' Alıntı: rompacher yamalariniz varsa ve aktifse pasiflestirin sorun orda olabilir. Genişletmek için tıkla ... yok kardes olmuyor olmuyor ---------- Eklendi @ 22:10:16 ---------- Yazıldı @ 22:10:00 ---------- rizENGİN' Alıntı: pcde webcam içın kullanılan harıci kamera varmı yani Genişletmek için tıkla ... yok
kurtulus40' Alıntı: rompacher yamalariniz varsa ve aktifse pasiflestirin sorun orda olabilir. Genişletmek için tıkla ... yok kardes olmuyor olmuyor ---------- Eklendi @ 22:10:16 ---------- Yazıldı @ 22:10:00 ---------- rizENGİN' Alıntı: pcde webcam içın kullanılan harıci kamera varmı yani Genişletmek için tıkla ... yok
[ENGİN] Üye alıhadı' Alıntı: Problemin cozumu yokmu yanii ? Genişletmek için tıkla ... hafıza kartını çıkarıp bírde öyle dene
alıhadı' Alıntı: Problemin cozumu yokmu yanii ? Genişletmek için tıkla ... hafıza kartını çıkarıp bírde öyle dene
AliHadiOzturk Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: hafıza kartını çıkarıp bírde öyle dene Genişletmek için tıkla ... olmadii napcam ?
AliHadiOzturk Üye Konu Sahibi rizENGİN' Alıntı: ara kablo kullanıyormusun? Genişletmek için tıkla ... abicim tesekkurler ama format attim duzeldi
rizENGİN' Alıntı: ara kablo kullanıyormusun? Genişletmek için tıkla ... abicim tesekkurler ama format attim duzeldi