lütfen yardım edinn !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
lütfen yardım edinn !!!
Arkadaşlar telefonum lg optimus p970 ve yazılım sürümü de v20a. telefona rom yüklemek istiyorum root yetkisi istiyor .root da v20a da yapılmıyor bu yüzden v10 c sürümüne geçmek isdiyorum bi yolu varsa lütfen yardım edin.

konuyu forumlarda arştırdım bulamadım varsa da tekrar konu açtığım için özür dilerim..

Arkadaşım ben pek LG telefonlarla uğraşmadım ama geçenlerde ekran kilidini kırmak için bir rom attım p970 e ve senin istediğin v10 versiyonunu kurdum kardeşim çalıştı. Çok tecrübeli değilim LG konusunda sanırım ama bir sitedeki adımları takip ederek rahat bir şekilde yapabildim. Sana linkini vereyim sende inşallah yapabilirsin arkadaşım. buradan adımları takip edersen istediğin sonuca ulaşabilirsin

Konu Sahibi
Kardeşim allah senden razı olsun tüm sorunlarıma derman oldun. Buarada teknoshark ı unutmamak gerek

Tek cevap kesin çözüm saolasın

Sorunu çözdüğüne sevindim kardeşim. İnşallah başka arkadaşlarda bundan faydalanırlar.

Sorunu çözmene sevindim, LG sayfasında olmuş olsaydı çoktan cevaplardım konunu burada görmediğim için yardımcı olamadım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...