Lütfen yardım edin 6670 almalımıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş gönlünü ikileme almak istiyorsan al..

ibonline

Üye
şimdi alacağın yerden bahs etmişsin ya ama unutmaki belki telefonuna iyi veriyordur ama öte yandan alacagın teli pahalı veriyordur yani bu nedemek ha kel hasan ha hasan kel fark eden bişey yok ha birde piyasaya bak k750 cok düstü su anda Van 2 yıl garantilisi 630 ytl ki düsücek
haa bu arada 6630 u eleştirmeyin sonucta fazlasıyla ihtiyac karsılıyor bu arada iddaa ederimki daha kaliteli ceker 6670den bide o tel kadar hantalda değil sonycta 220 mhz cpu var

yok ya kardeş k750 yi 630 a vermezler o spot fiyatı olmalı..

ibonline

Üye
Originally posted by juniouremre@Sep 22 2005, 11:01 AM
yok ya kardeş k750 yi 630 a vermezler o spot fiyatı olmalı..
[post=173656]Quoted post[/post]​

spot değil bizzat yanımda ciane vardı onada sorabilirsiniz 2 yıl garantili 650 son 630 dedi

Konu Sahibi

spot değil bizzat yanımda ciane vardı onada sorabilirsiniz 2 yıl garantili 650 son 630 dedi
[post=173688]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]

kardeş bu 630-650ytl ye k750i nerede var?

Konu Sahibi
Van' daki 630 ytl lik k750i benim işime yaramazki
istanbul da olması lazım o fiyata
benim alacağım yerde 770ytl oldu şimdi

mesud

Üye
dostum ben dün 6670 aldım bence geç bile kalmışsın hemen al mükemmel makina en azından sorunsuz çalışıyor ben 1 sene kadar da telefoncuda çalıştım anlayacağın biraz bilgim var arkadaşlar da var onlara sordum araştırma yaptım baya bi fakat 6630 ve 3230 modellerinde yazılım hatası çıktığını söylediler 6670 in sorunsuz makina olduğunu söylediler hem dostum 6630 çok kaba benden sana tavsiye 6630 un ismine kanma yinede sana tavsiye kendin bilirsin fakat şunu bil ben dediğim gibi ben 1 gün önce aldım 6670 mükemmel ötesiiiiiiiiiiiiiiii :artı: :artı:

Konu Sahibi
bende bir iki gündür ikilemde kaldım dostum k750i nin fiyatı oynayıp duruyor
karar veremedim hala bugünlerde karar vericem ama hala kararsızım
yani beklesemmi acaba diye düşünüyorum

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İstanbulda sirkecide garantili 700 ytl..

garantili izmirde 780 e wurmuş K750i . 2. el spot bile 575 diyo adam . Bİde beyaz renkti K750i wallahi çok şaşırdım. almak isterdim ama ne yazıkki daha taksitim war .

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
gri zaten var 2 aydır ama spot olarak var..

adam yurt dışı dedi rengide beyazdı wallahi. sadece ekranın çewresi siyahtı.

Gokhan43

Üye
Hmm.

Ama Siyah her zaman favorim.

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tamam işte beyaz değil o gri..

bence 6670 6630 dan daha kibar olabilr ama 6670 bi çok n_gage oyunu acmıyo kaldırmıo bence en iyisi 6630 al derim sonra kafanı duvarlara vurma : : : : : :

bence kafaları duwara wuracak bişey yok. ben çokk memnunum.

ilyas71

Üye
arkadaşlar sizlere şunu sormak istiyorum: Bu 6670 ile 7610 arasında ufacık ta olsa bi fark var mı(dış görünüm hariç)? Ben çok araştırdım ama bulamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...