haydaravısyon Üye Konu Sahibi havalar ısınmaya başladı kuşlar kediler köpekler için su kaplarını hazırlayalım
ümran Üye ben hergün bahçeye yemek ve su koyuyorum kediler kuşlar güvercinler abone olmuş bu beni mutlu ediyor
haydaravısyon Üye Konu Sahibi Arkadaşlar sokak hayvanları ve kuşlar için su dolu kaplarınızı koydunuz mu 16 saat oruç tutup yaz gününde susuz kalarak bir nebze olsun onları anlaya biliyoruz
Arkadaşlar sokak hayvanları ve kuşlar için su dolu kaplarınızı koydunuz mu 16 saat oruç tutup yaz gününde susuz kalarak bir nebze olsun onları anlaya biliyoruz
Quantal Quetzal Üye Kuşlara çalışıyorum çünkü evim 4.katta. Balkona ekmek ve su koyuyoruz yiyorlar Allah'a şükür unutmadık kuşları
Kuşlara çalışıyorum çünkü evim 4.katta. Balkona ekmek ve su koyuyoruz yiyorlar Allah'a şükür unutmadık kuşları
haydaravısyon Üye Konu Sahibi [video=youtube;qMys0QK_0zY]http://www.youtube.com/watch?v=qMys0QK_0zY[/video]
Murat Alper Üye unutmayalım onlarda canlı lütfen kapımızın önümüzden bir kap su ve yiyecek eksik etmeyelim dostluk maması alınabilir 1tl'ye migrosdan
unutmayalım onlarda canlı lütfen kapımızın önümüzden bir kap su ve yiyecek eksik etmeyelim dostluk maması alınabilir 1tl'ye migrosdan