Merhaba
Maxicep.com - Yardımcı Olan PapePi
C5510 samsung telefon kullanıyorum 240 x 320 piksel çözünürlüke sahip zaten bu telefonu internette özellikleri yazmaktadir
Ben telefonuma oyun yüklemek istiyorum
Yüklemek istedigim oyunları buldum ve pcye yükledim
Telefonumun hafiza kartına yükleyip telefonuma girdim dosyaya tikladım fakat dosya türü desteklenmiyor hatasini aldım dosya türünü nasil destekletebilirim
Bana böyle bir program önericek var mı acıklamasını yaprsanız sevinirim konuda yardımcı olana + vericem
benim telefon M3200 ama bunla ilgili hiç bir program yok bunun hakkında bir yardım edersiniz sevinirim özellikle lugat ve ing. sözlük gibi bir program varsa yardımcı olalım lütfen şimdiden sağolun
--------------- Ekleme ---------------
birde M3200 güncellemesini nasıl yapabilirim ne gibi değişiklikler olur
merhaba arkadaşlar, samsung omnia 2 aldım fakat hiçbiryerde oyun bulamadım. iphone için bir suru oyun var ve bunların bş kısmının youtubeda omnia 2 dede gördüm ama ben bunları free nerden ındırebilirim?
Samsung innov8 i8510 ile bir problemim var.
Telefonda tuş kilidi devreye girince , telefonun ön yüzündeki orta tuş çevresindeki hangi tuşa basarsam , tel. kendini resetliyor. Teli, tuş kilidinden çıkarmak için mutlaka yan taraftaki foto. çekme tuşuna basmam gerekiyor. Teli, 10 ay önce Hepsiburada'dan almıştım.
Yazılım sürümü: I8510DJHI1
Yazılım Sürüm Tarihi: 01/09/2008
Özel Sürüm : I8510L11TURHI2
Özel Sürüm Tarihi : 03/09/2008
Son Güncelleme: Güncellenmedi
w995 veya n86 almayı düşünüyorum . benim için kamera ve ses (hoparlör gücü ve kalitesi) sizce hangi telefonu alayım.Cevaplarınızı bekliyorum. ayrıca şu an w810i kullanıyorum.Bu nedenle n86 ın ve w995 in hoparlör gücünü w810i ye göre kıyaslayabilirseniz iyi olur.
Maxicep.com - se w995 mi yoksa n86 mı ..?
arkadaşlar tkrar tkrar soruyorum deniyorum olmuyor smsng 5233 wifi wirelesse bağlanmayı ayrıntılarıyla açıklarmısınız çünkü hizmete erişilemiyor ap yok dns başarısız bağlantı kesildi gibi birçok mesajlar alıyorum
arkadaşlar samsung u 900 telefon aldım yalnız beni aradıklarında meşgule düşürdüğümde kapandıktan sonra otomatik mesaj atıyor beni arayan numaraya iptal edemiyorum turkceli aradım telefondan oluyor dediler lütfen yardım edin
Merhabalar,
Bana yurtdışından Samsung S8300 Ultra Touch geldi. Kaydı yapıldı, ancak ingilizce menü olduğundan Türkçe'ye çevirmek istedim. Türkçe'ye çevirmeyle ilgili bana yardımcı olabilicek kimse varsa çok sevinirim.
flash saat indirdim ama telefonumun ekranındaki saat ve tarihi kaldıramıyorum ekranım saat doluyor bu saat ekranını devre dışı bırakmanın bir yolu varmı acaba