lütfen biriniz bir yardım etsin

Konu Sahibi
lütfen biriniz bir yardım etsin
Arkadaşlar s3 miniyle pcde internete bağlanamıyorum her türlü yolları denedim new pc studio kurdum telefonu tanımadı samsung kies kurdum internete bağlanma seçeneğini bulamadım telefondaki usb ile bağlamayla denedim ama olmadı nasıl bağlanacam bir yardım edin

Konu Sahibi
superman mısın oğlum modem olmadan pc den tel. internet transferini nasıl yapcan?

İyide bende nokia 701 vardı nokia suite ile bilgisayardan internete bağlanabiliyordum ama bunda yapamadım

- - - Eklendi - - -

bu arada telefondan bilgisayardaki internete girmeye çalışmıyorum telefondaki internetle bilgisayarda internete girmeye çalışıyorum

Android nokia ya benzemez

Zaten pcden tele var telden pc ye yok

ervacan

Üye
Telefo.a format at duzelir

Samet.25

senin gordugun videoda adam wifi netini tele telden pc ye baglamistir onun icin teli wifi ye baglican wifi ayarlarindan wifi hostpot mu ne vardi onu accan tel kendini modem olarak ayarliyo laptoptanda wifi modem gibi aratarak giriyon

Konu Sahibi
senin gordugun videoda adam wifi netini tele telden pc ye baglamistir onun icin teli wifi ye baglican wifi ayarlarindan wifi hostpot mu ne vardi onu accan tel kendini modem olarak ayarliyo laptoptanda wifi modem gibi aratarak giriyon

hayır telefonu pcye usb ile bağlıyor sonra telefondan ayarlar-diğer ayarlar-bağ.ve taşınabilir wifi alanı-usb bağlanyısını etkinleştiriyor internete bağlanıyor

- - - Eklendi - - -

bunun formatla ne alakası var?

- - - Eklendi - - -

adam yazılımcıdır veya sen bişeyi yanlıs yapmıssındır videonun linkini atabilirmisin?

http://m.youtube.com/watch?v=boxU5hTr6uY&gl=TR&hl=tr&guid=&client=mv-google

Adi ustunde bag. tasinabilir "wifi" alani

restmod

Üye
Adam teldeki interneti pcde kullanmak istemis siz modem al demissiniz ne alakasi var

Ayarlardan dogrudan baglantiyi ordan ister wifi ile ister usb ile bilgisayara aktarabilirsin

Burda anlatimi var pc suiti ve kiesi kaldir engelleyebiliyor bazen

Konu Sahibi