lütfen Bakarmısınız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lütfen Bakarmısınız..
ßilgisayara defalarca format attım tam kurtuuluom 1ay sonra yine cıkıo a flan girio durmadan bu virüsü nsl temizleyebilirim?

ßilgisayara defalarca format attım tam kurtuuluom 1ay sonra yine cıkıo a flan girio durmadan bu virüsü nsl temizleyebilirim?
Arkadaşım tam format atman lazım yani hard diskini formatta temizleyip.. Tekrardan hard diskini bölmen lazım o zaman bak bilgisayarın prenses gibi olur

Altun.

Üye
tam formatla alakası yok ram a yerleşmiş vi virüs olabilir ramlari yerinden sök ve 5 dk beklet sonra tekrar tak. eğer aynı sorun dewam ederse senin girdiğin web sitelerinde bi sorun war demektir. virüs programıyla korumanı öneririm bilgisayarını. kaspersky ı öneririm...

Ram ' a nasıl virüs yerleşiyor orada sanal bir bağlantı yokki? Ama dediğin gibi bi yapsın... Fakat D sürücüsü veya fazla ise E sürücüsünde kesin virüs vardır... Ben bu yüzden tam format dedim...

Arkadaşlar formatlanmadan kurulan bilgisayarda eski windows üzerindeki virüs hareket edemez
Hiçbir virüs kayıt defterini kullanmadan öyle kafasına göre harekete geçemez
arkadaşın sürekli kullandığı bir site tavla oyunu vb. yerlerden geliyordur

bu virüsler artık bilindiği halde güvenlik sistemini tam olarak işlevli kullanmamaktan dolayı hala da gelmeye devam edeceklerdir
birincisi virüslere karşı en iyi koruma kullanıcıdır
yani virüs almamayı bilecek
bunun için firefox u öneririm
sağlam bir başlangıç olur forumda verdim anlatımı da var
antivirüs kullanmak ve güncel tutmak gerekir
bilgisayarına gelen keyloggerların bağlantı kurmasını güncellenmiş güvenlik duvarı mutlaka engeller
öyleki güvenlik duvarı yasal programlar için bile bağlantıya onay alır
kullanıcı bilinçsizce bağlantıyı onaylarsa
40 50 defa daha format atması mümkündür
saygılar

Kanka gerçekten buralarda seni tek geçiyorum

Ozan

Admin
Temiz bir formattan sonra, Kaspersky internet security kurun, Pc antivirüs uygulamaları bölümünde vardı oradan ulasabilirsiniz, devamında dolandıgınız sitelerden birinden bulasıyor ve kaspersky uyarısını verecektir bulasmadan önce.

Eğer hala bulasmaya devam ederse, bir anti spy yazılımı kurmanız ve girdiginiz sitelere dikkat etmeniz gerekir. ( Ad-aware pro güzel bir anti spyware yazılımıdır )

Virüs ve diğer bilgiler ram e yerlesemez zira ram, elektrik gittiginde verileri üzerinde tutamayan bi depolama alanıdır. Ram de virüs olmaz

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya olmuo işde hala duruyor yaptım tam formayt flan da işe yaramıo tek dolasdıgım site ise maxicep com

leiche

Emekli Yönetici
dostum muhtemelen solucan diye düşünüyorum.
antisolucan indir bi dene bakalım.
kasperi denedinmi?
avg ii değil ama ufak birşeyse hemen yakalıyor

ya olmuo işde hala duruyor yaptım tam formayt flan da işe yaramıo tek dolasdıgım site ise maxicep com

Olması lazım eğer olmuyor diyorsan tam format atan prolar var... Sen ne kadarda tam format atarsan at yinede temizlemeyebilir. Sen o prolara bi bak.. Bende bakarım bulabilirsem sana upload ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...