lütfen aranızda yeniyim yardımm!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buju

Üye
    Konu Sahibi
lütfen aranızda yeniyim yardımm!!
Arkadaşlar daha yeni aldım teli, fsecure sitesinden uyumlu olan virüs programını yüklemeye çalıştım ama uyumlu olmadığı uyarısı aldım,buna benzer başka şeyler yüklemeye çalıştım gene ayrı uyarıyı alıorum ama .sis uzantılı yüklüorum ama neden olmuyo nolur yardımcı olun,şimdiden teşekkürlerr

pc suite ile ( yani kablo) program atma bt(bluetooth) veya kart readerla yapmaya çalış

buju

Üye
    Konu Sahibi
zaten öle yaptım ama olmuyo

N73 işletim sistemi S60 lardan farklı
N73 için olan programları özel olarak aramalısın
S60 3rd symbian 9.1 olacak yaani

Saygılar

buju

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok saolun ama ben bunları denedim zaten ama genede hata veriyo sorun nerde sizce??

--------------- Ekleme ---------------

Aslında şöle yapalım size çok zahmet olucak ama siz bana iyi bi virüs programı söyleyin ben onu indiriyim bakalım oluyomu dediğim gibi S60 3rd symbian 9.1 olarak giriyorum ama gene olmuyo bende mi sorun yoksaaa:P

Telefonundan sertifikaları silmiş olabilirsin
bunun çözümü bilgilerini yedekleyip format atmaktır
Yada
Telefonun Yöneticisine git ve yazılım yükleme Açıkmı bir bak
Eğer açıksa formatlamadan önce biraz daha araştır ama sanırım sonuç öyle olacak

Saygılar

--------------- Ekleme ---------------

Burada var Forumu dikkatle incelersen herşeyi bulabilirsin

F-Secure Antivirus

Saygılar

en basitinden formatla kardesım basın agrımaz bncede sertifikaları silmişsin

buju

Üye
    Konu Sahibi
peki sertifikaları silip silmediğimi nerden anlayabilirim???

benım sertıfıka konusunda pek bi bilgim yok...cok zor bişi deil format atmak ya korkulacak bişi...teldekı bilgileri yedekle tamamdır baska sorun olmaz tel ılk aldıgın gun gibi olur

Sertifikalar bölümüne ayarlar/Güvenlik ten ulaşırsın ama silinmişse yapacak birşey yok

Saygılar...

buju

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim saolunnn

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hata veriyor derken. Uygulama güvenli değil mi diyor? Yoksa farklı bir hata mesajı mı alıyorsunuz.

Biraz daha açık yazarsanız yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.

Hata veriyor derken. Uygulama güvenli değil mi diyor? Yoksa farklı bir hata mesajı mı alıyorsunuz.

Biraz daha açık yazarsanız yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum.
evet sertifika yetersiz filan diyosa, yardımcı olamayız ama negative'in açtığı konudaki işlemleri kendin yerine getirmen gerekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...