PureFood Üye OttomaN TigeR' Alıntı: 256mb RAM'ın çokta önemi olmasa gerek. Zira 1gb fazlasıyla yeterli bence. Genişletmek için tıkla ... Valla bizim için hiç önemli değil ama Androidçiler için fazlasıyla önemli Gökçen
OttomaN TigeR' Alıntı: 256mb RAM'ın çokta önemi olmasa gerek. Zira 1gb fazlasıyla yeterli bence. Genişletmek için tıkla ... Valla bizim için hiç önemli değil ama Androidçiler için fazlasıyla önemli Gökçen
OttomaN TigeR Üye PureFood' Alıntı: Valla bizim için hiç önemli değil ama Androidçiler için fazlasıyla önemli Gökçen Genişletmek için tıkla ... Evet çok doğru biraz bencil mi davrandım acaba
PureFood' Alıntı: Valla bizim için hiç önemli değil ama Androidçiler için fazlasıyla önemli Gökçen Genişletmek için tıkla ... Evet çok doğru biraz bencil mi davrandım acaba
PureFood Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Evet çok doğru biraz bencil mi davrandım acaba Genişletmek için tıkla ... Hahahaahahahahah güzeldi - - - Eklendi - - - pirenuri' Alıntı: Fazla mal göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... Sonuna kadar katılıyorum Ahmet
OttomaN TigeR' Alıntı: Evet çok doğru biraz bencil mi davrandım acaba Genişletmek için tıkla ... Hahahaahahahahah güzeldi - - - Eklendi - - - pirenuri' Alıntı: Fazla mal göz çıkarmaz Genişletmek için tıkla ... Sonuna kadar katılıyorum Ahmet