lumia900'de indirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrTech

Üye
Su WP8'li Cıksın.Görücem Baba'nın Tahtı Nasıl Geri Aldıgını

Su WP8'li Cıksın.Görücem Baba'nın Tahtı Nasıl Geri Aldıgını

Birde benim için Wp8 mükemmel sistem.Hem bütün isteklerimi karşılıyorum hemde W8'li PC, XBOX 360 Wp8'li telefon ile tam Microsoft seti yapmış olacağım Birde Windows RT'li tablet aldımıydı

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resimdeki zaten lumia900 arkadaşlar wp7.8 ile ayni resimdeki goruntuye ulaşicak.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Simdi WP8'li Bu Degilmi Yani

bu lumia900 ama gormeye aliştiginiz lumia900de ana ekranin saginda 8-10mmlik bir boşluk var o live tilelar ekrani tamamen kaplamiyor o yuzden wp8 arayuzu ekrani tamamen kapladigi icin ekran hem buyuk gozukuyor hem de goz aldatiyor

MrTech

Üye

bu lumia900 ama gormeye aliştiginiz lumia900de ana ekranin saginda 8-10mmlik bir boşluk var o live tilelar ekrani tamamen kaplamiyor o yuzden wp8 arayuzu ekrani tamamen kapladigi icin ekran hem buyuk gozukuyor hem de goz aldatiyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pardon ya resme dikkatli baktim da lumia900 degilmiş. Ama bir konsept ve gercekligi tartişilir.

serinaga

Üye
Haydi hayırlısı bakalum ...

abi olabilir böyle şeyler Dediğim gibi ön yüz tasarımı zaten güzel olacak önemli olan arka yüzü nasıl tasarlayacakları.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tasarimdan konusunda nokiadan şupheniz olmasin 41mplik dev sensoru 8mm odak uzakligina ragmen 808e o kadar başarili entegre etmişler. Wp8 lumialarda da cok başarili tasarimlar olucaktir.

tasarimdan konusunda nokiadan şupheniz olmasin 41mplik dev sensoru 8mm odak uzakligina ragmen 808e o kadar başarili entegre etmişler. Wp8 lumialarda da cok başarili tasarimlar olucaktir.

İnşallah keşke bizi ümitlendirmeseydi de daha da büyük bir şok yaşasaydık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...