Esendağlı Üye papakudioflu' Alıntı: Istanbul ve Turkiye nin en unlu mekanini bilmiyor musunuz Lumialarin Turkiye lansmani Sorti de buyuk bir partiyle baslayicakmis. Genişletmek için tıkla ... Helal ya nasıl da buraya bağladın olayı
papakudioflu' Alıntı: Istanbul ve Turkiye nin en unlu mekanini bilmiyor musunuz Lumialarin Turkiye lansmani Sorti de buyuk bir partiyle baslayicakmis. Genişletmek için tıkla ... Helal ya nasıl da buraya bağladın olayı
doctorrr Üye MrCommanDTr' Alıntı: konu pertingen Genişletmek için tıkla ... dobroşkolara lumya gelmiş bizde onun tantanasını yapıyok ha bırakalım onlar yapsınlar geyiğini
MrCommanDTr' Alıntı: konu pertingen Genişletmek için tıkla ... dobroşkolara lumya gelmiş bizde onun tantanasını yapıyok ha bırakalım onlar yapsınlar geyiğini
OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Pert im Ben! Genişletmek için tıkla ... Ne kaçırdım ben yahu...
OttomaN TigeR Üye ynsemrekose' Alıntı: ali usta sorti dedi parti dedi bu hale geldik Genişletmek için tıkla ... Hah tamam hatırladım, benim soruya cevap gelmedi yahu. İçkili mi diye sormuştum Ali abime...
ynsemrekose' Alıntı: ali usta sorti dedi parti dedi bu hale geldik Genişletmek için tıkla ... Hah tamam hatırladım, benim soruya cevap gelmedi yahu. İçkili mi diye sormuştum Ali abime...
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: Alkolsuz gokcenim biliyorsun kullanmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyorum abi... ama alkolsüz... - - - Eklendi - - - [ENGİN];4767399' Alıntı: dalışa geçmek yani Genişletmek için tıkla ... Yok abi içkili mekanlara sorti yapıyoruz, lakin içmiyoruz...
papakudioflu' Alıntı: Alkolsuz gokcenim biliyorsun kullanmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben kullanıyorum abi... ama alkolsüz... - - - Eklendi - - - [ENGİN];4767399' Alıntı: dalışa geçmek yani Genişletmek için tıkla ... Yok abi içkili mekanlara sorti yapıyoruz, lakin içmiyoruz...
Cihanî Sultan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kullanıyorum abi... ama alkolsüz... - - - Eklendi - - - Yok abi içkili mekanlara sorti yapıyoruz, lakin içmiyoruz... Genişletmek için tıkla ... Öyle ortamlara bile girme hünkarım.
OttomaN TigeR' Alıntı: Ben kullanıyorum abi... ama alkolsüz... - - - Eklendi - - - Yok abi içkili mekanlara sorti yapıyoruz, lakin içmiyoruz... Genişletmek için tıkla ... Öyle ortamlara bile girme hünkarım.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Öyle ortamlara bile girme hünkarım. Genişletmek için tıkla ... Girme bile mi diycektin ki Hünkarım
Cihanî Sultan' Alıntı: Öyle ortamlara bile girme hünkarım. Genişletmek için tıkla ... Girme bile mi diycektin ki Hünkarım
Cihanî Sultan Üye MrCommanDTr' Alıntı: Girme bile mi diycektin ki Hünkarım Genişletmek için tıkla ... Galiba kafam karıştı gene.
MrCommanDTr' Alıntı: Girme bile mi diycektin ki Hünkarım Genişletmek için tıkla ... Galiba kafam karıştı gene.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Galiba kafam karıştı gene. Genişletmek için tıkla ... olur olur
OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Öyle ortamlara bile girme hünkarım. Genişletmek için tıkla ... Endişe buyurmayasınız Hünkarım, işim olmaz öyle yerlerde...
Cihanî Sultan' Alıntı: Öyle ortamlara bile girme hünkarım. Genişletmek için tıkla ... Endişe buyurmayasınız Hünkarım, işim olmaz öyle yerlerde...
Cihanî Sultan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Endişe buyurmayasınız Hünkarım, işim olmaz öyle yerlerde... Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Endişe buyurmayasınız Hünkarım, işim olmaz öyle yerlerde... Genişletmek için tıkla ...
MrCommanDTr Emekli Yönetici vay arkadaş kaç yıldır arkadaş çevremde bulamadığım ortam maxicep teymiş meğersem
doctorrr Üye MrCommanDTr' Alıntı: vay arkadaş kaç yıldır arkadaş çevremde bulamadığım ortam maxicep teymiş meğersem Genişletmek için tıkla ...
MrCommanDTr' Alıntı: vay arkadaş kaç yıldır arkadaş çevremde bulamadığım ortam maxicep teymiş meğersem Genişletmek için tıkla ...