SLH.55 Üye Konu Sahibi serecans' Alıntı: çok güzeller ya.620 de kullandığın programın ismi nedir ? Genişletmek için tıkla ... Nokia Camera .Efek olarakda Fotor,Lomogram ve Nokia creative studio kullanıyorum.
serecans' Alıntı: çok güzeller ya.620 de kullandığın programın ismi nedir ? Genişletmek için tıkla ... Nokia Camera .Efek olarakda Fotor,Lomogram ve Nokia creative studio kullanıyorum.
slmrt Üye Gerçekten güzel resimler n8' ile bi ara macro çekim sevdalısı olmuştum o zamanlar geldi aklıma Benden gelsin buda
Gerçekten güzel resimler n8' ile bi ara macro çekim sevdalısı olmuştum o zamanlar geldi aklıma Benden gelsin buda
alical33 Üye arkadaş bizim forumda da ne sanatçılar varmış bunlarda benden olsun 920 nokia kamera manuel focus
turbocore35 Üye alical33' Alıntı: arkadaş bizim forumda da ne sanatçılar varmış bunlarda benden olsun 920 nokia kamera manuel focus Genişletmek için tıkla ... şu 1. resim beni bitirdi resmen diyebilirim ..
alical33' Alıntı: arkadaş bizim forumda da ne sanatçılar varmış bunlarda benden olsun 920 nokia kamera manuel focus Genişletmek için tıkla ... şu 1. resim beni bitirdi resmen diyebilirim ..
alical33 Üye turbocore35' Alıntı: şu 1. resim beni bitirdi resmen diyebilirim .. Genişletmek için tıkla ... bende çok beğendim onu
turbocore35' Alıntı: şu 1. resim beni bitirdi resmen diyebilirim .. Genişletmek için tıkla ... bende çok beğendim onu
OttomaN TigeR Üye alical33' Alıntı: abi sen fotoğraf paylaşma ya sonra fotoğraf çekesim gelmiyor Genişletmek için tıkla ... anlaştık
alical33' Alıntı: abi sen fotoğraf paylaşma ya sonra fotoğraf çekesim gelmiyor Genişletmek için tıkla ... anlaştık
alical33 Üye OttomaN TigeR' Alıntı: anlaştık Genişletmek için tıkla ... estağfurullah abi bizi bu zevkten mahrum etme sen
OttomaN TigeR' Alıntı: anlaştık Genişletmek için tıkla ... estağfurullah abi bizi bu zevkten mahrum etme sen
Akhtoher Üye ceza87' Alıntı: Nokia Refocus ile çekildi tabi akşam oda ışığında bu kadar oluyo 820 ile Genişletmek için tıkla ... Refocus'u daha çözememişsiniz sanırım hem ön hem arka net olması gerekirdi pek olmamış
ceza87' Alıntı: Nokia Refocus ile çekildi tabi akşam oda ışığında bu kadar oluyo 820 ile Genişletmek için tıkla ... Refocus'u daha çözememişsiniz sanırım hem ön hem arka net olması gerekirdi pek olmamış