OttomaN TigeR Üye Resimler güzel fakat paylaşımların burada görünmesi için, imgur uygulamasında resim yükleme tamamlandıktan sonra more size'a tıklayıp en altta yer alan (message board) linki direk yapıştırıyoruz.
Resimler güzel fakat paylaşımların burada görünmesi için, imgur uygulamasında resim yükleme tamamlandıktan sonra more size'a tıklayıp en altta yer alan (message board) linki direk yapıştırıyoruz.
katil_197 Üye 520 ile çektim ama kaydı biraz netlik bozuldu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Peocawe' Alıntı: Discovery Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... wp bölümü la burası ..
520 ile çektim ama kaydı biraz netlik bozuldu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Peocawe' Alıntı: Discovery Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... wp bölümü la burası ..
Peocawe Üye katil_197' Alıntı: 520 ile çektim ama kaydı biraz netlik bozuldu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız wp bölümü la burası .. Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaa rezil oldum. tapatalkdan giriyodum valla kovmayın siliyom mesajı gagaga
katil_197' Alıntı: 520 ile çektim ama kaydı biraz netlik bozuldu Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız wp bölümü la burası .. Genişletmek için tıkla ... anaaaaaaaaaa rezil oldum. tapatalkdan giriyodum valla kovmayın siliyom mesajı gagaga
beats Üye ceza87' Alıntı: arkadaki aynadan yakaladım seni hocammm Genişletmek için tıkla ... bütün sürprizi kaçırdın haci yeğene pc de erken eğitime aldım kaçırmadım bende OttomaN TigeR' Alıntı: buda benden Genişletmek için tıkla ... yalnız forumda tefeciler olabilir o parmak izini alırlar haci
ceza87' Alıntı: arkadaki aynadan yakaladım seni hocammm Genişletmek için tıkla ... bütün sürprizi kaçırdın haci yeğene pc de erken eğitime aldım kaçırmadım bende OttomaN TigeR' Alıntı: buda benden Genişletmek için tıkla ... yalnız forumda tefeciler olabilir o parmak izini alırlar haci
OttomaN TigeR Üye atil2a' Alıntı: yalnız forumda tefeciler olabilir o parmak izini alırlar haci Genişletmek için tıkla ...
atil2a' Alıntı: yalnız forumda tefeciler olabilir o parmak izini alırlar haci Genişletmek için tıkla ...
sekajmer Üye skynet' Alıntı: Bu normal çekim ama araya sıkıştırayım dedim Genişletmek için tıkla ... hepsini 620 ilemi çektin
skynet' Alıntı: Bu normal çekim ama araya sıkıştırayım dedim Genişletmek için tıkla ... hepsini 620 ilemi çektin
SLH.55 Üye Konu Sahibi Lumia 620 ile çektim arkadaşlar hepsini Bide resimleri böyle boyutlarını düşürürsek arkadaşlar sayfaların açılması daha rahat olur. Benim düşüncem
Lumia 620 ile çektim arkadaşlar hepsini Bide resimleri böyle boyutlarını düşürürsek arkadaşlar sayfaların açılması daha rahat olur. Benim düşüncem
OttomaN TigeR Üye SLH.55' Alıntı: Bide resimleri böyle boyutlarını düşürürsek arkadaşlar sayfaların açılması daha rahat olur. Benim düşüncem Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olur aslında, paylaşmadan önce telefondan şu program ile boyutu ve çözünürlüğü değiştirebilirsiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SLH.55' Alıntı: Bide resimleri böyle boyutlarını düşürürsek arkadaşlar sayfaların açılması daha rahat olur. Benim düşüncem Genişletmek için tıkla ... Çok iyi olur aslında, paylaşmadan önce telefondan şu program ile boyutu ve çözünürlüğü değiştirebilirsiniz. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız