İpucu Lumia ile Macro Çekimleri

_Shinku_

Üye
Lumia 1520, oynama yok:

Tepkiler: 4MaGuS ve skynet
ben kameramı beğenmezken lumıacılar döktürmüş tebrikler vala

bunlar da benim lumia 1020'den, bazıları creative studio ile düzenlendi, bazıları da iso 4000 iken çekildi umarım beğenmişsinizdir..

Fotoğraf çekmek bir sevdadır en kaliteli telefon kamerası lensleri nokiadadır. Senelerdir nokia kullanıyorum n95'inden n8 ine kadar, şimdiki aşkım l1020. Bunlar gibi 6000'e yakın fotoğraflarım var çektiğim, bunlar yükleyebildiklerimin küçük bir kısmı, benim gibi nokialarla fotoğraf çekmeyi seven ve diğer forumcu arkadaşlara selamlar...

Tepkiler: 4MaGuS, Rock Ve Roll, mhmtkrtp ve 3 diğerleri
Uzun bir aradan sonra tekrar bir Macro resim paylaşayım dedim.
Duvarda asılı bir havluya yaptığım Macro çekim. Resmin üzerinde hiç bir oynama yapmadım. Sadece bir noktasına zoom yapıp orayı kırptım.

Tepkiler: screamofcnc

skynet

Üye
O zaman bir şey diyemeyeceğim bende telde de pc dede resimler görünüyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir macro da ben atayım. Lumia 830, Windows Phone 8.1 Update1 + Lumia Denim Nokia Kamera Klasik. Saf resim hiç bir oynama ya da kırpma yok.

Ekli dosyalar

Tepkiler: Esendağlı ve skynet

bi makro da benden olsun canım Lumia 820 - WP8.1+Cyan - Lumia Camera

Tepkiler: Rock Ve Roll ve skynet

papakudioflu

Emekli Yönetici

bi makro da benden olsun canım Lumia 820 - WP8.1+Cyan - Lumia Camera
otomatik odakta çekmişsin. O yüzden vizorun merkezinde Windows tuşunun arkasındaki C tuşunu odaklamış. Ekrandan odak noktası seçerek Windows logolu tuşu çekersen daha güzel çıkar.

Tepkiler: ceza87
otomatik odakta çekmişsin. O yüzden vizorun merkezinde Windows tuşunun arkasındaki C tuşunu odaklamış. Ekrandan odak noktası seçerek Windows logolu tuşu çekersen daha güzel çıkar.
aslında manuel odakta çekmiştim ama 820nin min odak seviyesinin de yakınından çekmişim, tabi telefonda çok da belli olmuyordu, neyse bi tane daha çektim ve Creative Studio ile düzenledim biraz bu sefer oldu kanımca

Tepkiler: Dejavuex ve skynet

Tepkiler: YasirTaHazal

oysu

Üye

Tepkiler: YasirTaHazal ve screamofcnc

Bunlar 925 ile ilk macro çekimlerim

Tepkiler: screamofcnc

Tepkiler: screamofcnc ve skynet

Peocawe

Üye
Lumia 925 deneme 1-2

Lumia Camera