BelaMonte
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sağolun. Benim gibi küçük ayrıntılara takıntılı olanlar için iyi gider bu konufotoğraf kalitesiyle ilgilenmem genelde ama parlaklık olarak değişiklik var gibi.
ayrıca emeğine sağlık
Kesinlikle Denim daha iyi. Bir de gündüz çekimlerinde denemek lazım tabi de fark olacağını sanmıyorum. Ayarları hepsi otomatikDenim güncellemesi ile çekilen fotoğraflardan gece modu üzerinde çalışıldığı anlaşılıyor gece çekilen fotoğraf denimde daha iyi olmuş ( ya da bana öyle geldi) denim ile daha karanlık çekmeye başlamış gibi
Bütün ayarları otomatik mi ?
Denim ve hdr olduğuna göre 1520profilinde 3 lumia görünüyor, fotoları hangisiyle çektin?
Lumia 1520 ile çektimprofilinde 3 lumia görünüyor, fotoları hangisiyle çektin?
Lumia camera da üstte flash ayarının yanında değnekli yıldız işareti var. Ona tıklayacaksın, öyle fotoğraf çekeceksin. O zaman çektiğin fotoğrafın üzerine tıklayınca "düzenle zengin çekim" butonu çıkıyor, oradan kendin ayarlayacaksın hdr yiBende yükledim fakat hdr otomatikmen açılıyor mu bi ayarı mı var
Bu uygulama şuanlık 1520, 930, ıcon, 830 da varUmarım orta seviye bir cihazla çekmissindir diyecektim ki 1520 imiş .d orta seviyelerdede varmmı acaba değişklik
Çok İyiPek kıyaslama olmasa da Denim ile çektiğim HDR fotoğrafları paylaşayım gündüz fotoğrafları.
Lumia 1520
HDR fotoğraflar:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, on Flickr
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, on Flickr
Teşekkürler. Şu konuya beklerim herkesi Denim vs çektiğim fotoğrafları paylaşacağım:Çok İyi
Belkide DSLR özellikleri verilmiş olabilir az buçukBeni asıl şaşırtan olay ise bu oldu. Normalde ışık patlamadı yapması lazım amma Lumia 830 kendisini DSLR zannediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lumia 1020 ye nasıl gelmez hala sinirliyim microsofta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?