Tavsiye lumia 925

bueras

Üye
    Konu Sahibi
lumia 925
Lumia 925 alacağım şuanda elimde lumia 520 var tek eksiği garantisi bitti kaç tlye alırlar. Alırlarsa 925 onerirmisiniz

meg1ddo

Üye
520 ne zaman çıktı ya, ne ara 2 yıl oldu ben 3 ay önce 20 ay garantili full kutulu olanı 400 e sattım, sendeki full kutu aksesuarı varsa 320 e falan anca gider çünkü garantisi yok, garantililer bile 350-400 arası satılıyor.

Tepkiler: bueras

bueras

Üye
    Konu Sahibi
Ya 300 iyi aslında garantisi bitti diyebiliyorum ve tam 2 yıl geçip geçmediinden emin değilim

meg1ddo

Üye
300 e razıysan satabilirsin o paraya, sahibinden de güzel bir ilan yap mutlaka bir alıcı çıkar

sitede ilan vereblrsın mutlaka alıcı çıkar : )

bueras

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkürler peki 925i önerir misiniz baya araştırdım genede fikrinizi alıyım

Tepkiler: hajkhanx33
kardeşim 925 fiyatı nekadara buldun onu soyle bide 920 ye bak herşeyi aynı kamera hariç oda fark edılmez okadar guncellemeri biraz cık hızlı alıor oakdar aralarındakı para farkına bakıp almanı tavsiye ederım eğer ağırlık sorun olmassa 920 çok ağır : ) şahsen snn yerınde olsaydım tel almazdım merak olayın bıtmıstır heralde zaten wpli bi cıhazın var bekle paranı bırıktır 1520 ye yonel ha illa 925 dıosan 920 ila aralarında az para farkı varsa al 32gb ama : )

bueras

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle 920 nin ağırlıgı biraz sorun yapar vede tarz olarak 925 cidden hoşuma gitti dersen 1520 al o kadar büyük telefon almanın luzmu yok bence 1150 tl civarı bulmuştum lumia 925i

meg1ddo

Üye
925 her türlü 920 ye tercih edilebilir, donanım hemen hemen aynı ama 925 in tasarımı kamerası daha iyi güncellemeleri de hızlı alır bundan sonra, gerçi wp de güncelleme komple cihazlara gelir ama bundan sonrası belli olmaz, seni bi 2 yıl götürür 925, tavsiye ederim.

guzel ozamn al 925 i : ) h.o diyelim

bueras

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah tavsiyeleriniz için

Öncelikle 920 nin ağırlıgı biraz sorun yapar vede tarz olarak 925 cidden hoşuma gitti dersen 1520 al o kadar büyük telefon almanın luzmu yok bence 1150 tl civarı bulmuştum lumia 925i
burada ne anlatmak istediniz okudum okudum bi türlü anlayamadım..

Tepkiler: Burakkkk250
NL925'in en güzel yanı ekranı. Amoled, canlı ve siyahları derin.

Ayrıca hafif, kamerası geliştirilmiş. Ancak eksikleri de yok değil. Hafıza 16GB(NL920'ye f/p alternatif olarak), kablosuz şarj(ihtiyaca bağlı).

Bence NL920 yerine NL925 almalısınız.

Lumia 520'nin garantisinin bitmesi mümkün değil, daha cihaz çıkalı 2 yıl dolmadı

Tepkiler: cesurpolis61 ve Invoke
925 inde 32gb modeli var o konuda sorun yok

Ben telefon alırken 920 ve 925 in özelliklerini zaten biliyordum fakat ekran konusunda kararsız kaldım gittim 2 telefonuda inceledim sonra 920 nin ekranı daha canlı geldiği için ve ayrıca 32 gb olduğu için 920 ye karar vermiştim,cihazın eksi yönü ağır olması,sende Windows Phone da devam etmek istiyorsan gidip incelemeni öneririm