ArMaGeDdOn_87
Üye
-
Konu Sahibi
-
öncelikle hayırlı olsun
bununla ilgili defalarca konu açıldı forumu araştırırsanız istediğiniz cevaplara ulaşabilirsiniz
Rehbere girdikten sonra alt kısımdan ayarlara gir. Orada "Kişi Listemi Filtrele" seçeneği var. O seçenekle istediğin hesaplarına ait kişileri listeye ekleyip çıkartabilirsin. Güncellemeler uygulamaların hata düzeltmeleri veya yeni özellik eklenmesi v.b. şeylerle ilgili olduğu için yaparsan senin yararına olurbilgiler yardımcı oluyo teşekkür ederim,ben bu rehber olayını anlamadım,symbiandaki gibi rehberin tamamını gösteren bi seçenek yok mu ?ayrıca mağazaya girdiğimde 14 güncelleme yazıyo bu gelen güncellemeleri devamlı yapmalımıyım ?
Rehber ve mağaza güncellemelerini de öğrenmiş oldum eywallahRehbere girdikten sonra alt kısımdan ayarlara gir. Orada "Kişi Listemi Filtrele" seçeneği var. O seçenekle istediğin hesaplarına ait kişileri listeye ekleyip çıkartabilirsin. Güncellemeler uygulamaların hata düzeltmeleri veya yeni özellik eklenmesi v.b. şeylerle ilgili olduğu için yaparsan senin yararına olur
taracıya sekme yapamamışlar derken
Mozilla da ki gibi yada Opera minideki gibi sekmeli tarayıcı yok ? yoksa ben mi bulamadım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?